EUR: 319,55 Ft
CHF: 282,27 Ft
2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Belföld

Gaudi-Nagy üzent a Jobbiknak: Szemkilövetőkkel, bevándorláspártiakkal nincs alku

Elrendelték a nyomozást a Budaházy-Hunnia-per drákói elsőfokú ítéletének hamisítása miatt. A nyomozás ténye egy újabb biztató fejlemény a már közel tíz éve gyurcsányi koncepció mentén zajló koncepciós eljárásban: közeleg a meghurcoltak megszabadulása, majd szükségképpeni jóvátétele. És kézre kerülhetnek végre az ítélethamisítók! – írja Facebook-posztjában Gaudi-Nagy Tamás volt országgyűlési képviselő.

Hangsúlyozza, hogy eközben hallani a tipikus gátlástalan gyurcsányi hazugságot: egy álbaloldali “kolléga” elleni sokmilliárdos adócsalásos köztörvényes ügy kapcsán politikai koncepciós jelleget emleget – írja a PestiSrácok.hu.


A szemkilövők észjárása Gaudi-Nagy szerint az, hogy “hazudni kell éjjel-nappal”.

Majd jött a tiltakozáshullám vérbefojtása és utána futószalagon a megtorlásos koncepciós perek. Bizonyítékunk van bőven az állami terrorizmusra. Le is tettük az ügyészség asztalára. Mi nemzeti jogvédők nagyon jól tudjuk milyen volt ez. Kemény jogi küzdelmek százaival védtük akkor a hazafiakat – jelenti ki posztjában a politikus.


Tizenkét év elteltével mégsem Gyurcsány Ferenc áll terrorizmus vádja alatt, hanem a magyarellenes gyurcsányi rezsim hazafias ellenállói – fogalmaz Gaudi.

Látjuk mire készül megint a migránspárti őszödi böszme: a korábbi internacionalista, magyarellenes és jövőfelélő rendszer restaurációja és azt védő diktatúra körvonalai látszódnak a népámító ígéretek és a jogállamiság visszaállításáról szóló mantra leple alatt. És ehhez úgy tűnik sokszínű koalícióba rendeződni látszó szövetségesei, bűnsegéd-jelöltjei is akadnak a 2006 őszi rendőrterrort tagadó Hellerrel és parlamenti igazságbeszéd miatt kamarai kizárásomat követelő Magyar Györggyel az élen, egyre bővülő körben, onnét is, ahonnét senki nem gondolta volna…– írja Facebook-oldalán.

A EP képviselő szerint itt az ideje tiszta vizet önteni a pohárba. Kijelentette, hogy ami egyedül elfogadható, az az egyenes beszéd és egyértelmű tettek. Együtt a kettő. Nincs helye maszatolásnak – sorolja a volt jobbikos véleményét a PestiSrácok.hu.

Szemkilövetőkkel, bevándorláspártiakkal nincs alku – emlékeztet Gaudi.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek