2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Miskolc

Gazdasági újságírók érkeztek városunkba

A következő napokban több gazdasági és turisztikai hírportálon is cikkezhetnek Miskolcról. Többek közt a portfolio.hu, a Világgazdaság, a Világjáró, a Privátbankár és napi.hu munkatársai is a városba érkeztek múlt héten, hogy a város gazdasági lehetőségeiről tájékozódjanak.

Az újságírókat Miskolc polgármestere és gazdaságfejlesztésért felelős polgármesteri biztosa fogadta a Városházán, ahol munkahelyteremtő beruházásokról, városi és turisztikai fejlesztésekről is szó volt.


Kriza Ákos polgármester fogadta az újságírókat

Kriza Ákos kiemelte, egyre több világcég választja Miskolcot. Csak az autóipari vállalatoknál 7500-an dolgoznak jelenleg a városban. Emellett az okos, zöld, biztonságos, turisztikailag és gasztronómiailag is vonzó város képét szeretnék kialakítani – tette hozzá a polgármester.

Miskolc gazdasági lehetőségeiről tájékozódtak a gazdasági újságírók

Az újságírókat egy sajtóbejárásra is meginvitálták, többek közt a diósgyőri várba, a miskolctapolcai strandra, valamint a térség első űripari tendernyertes cégéhez, a Takatához is ellátogattak.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.