2018. november 16., péntek
Ödön

Extra

Görög Zita vetélése után újra babát vár

Görög Zita harmadik gyermekét várja kedvesétől, Laczkó Zsolt focistától. A műsorvezető boldogabb, mint valaha, hiszen gyermekei is elfogadták a párját. 

– Volt egy megérzésem, hogy terhes vagyok, két gyerek után ez nem is furcsa. Már tudtam, hogy nem fog megjönni a menzeszem, amikor megkértem Zsoltit, hogy vegyen egy terhességi tesztet. Mondtam neki, hogy készüljön, mert biztos hogy várandós vagyok. (…) Másnap reggel elvégeztem a tesztet. Zsolti épp a fogát mosta, amikor megmutattam a pozitív eredményt. Még fél óra múlva is ott ült a fürdőkád szélén, fogkefével a kezében – számolt be a Story magazinban a nagy pillanatról Zita, aki tavaly tavasszal ismerkedett meg szerelmével. A kapcsolatuk nem indult könnyen, hiszen mindketten egy nehéz időszak után találtak egymásra. A modell korábbi kapcsolatai rendre zátonyra futottak, ráadásul három évvel ezelőtt elvetélt. Most viszont hatalmas az öröm, hiszen párját két gyermeke is elfogadta.


Görög Zita
Fotó: Mészáros Diána

– Izgultam az elején, hogy milyen lesz a kapcsolatom a gyerekekkel. Édesek, jó fejek, értelmesek, így nem volt nehéz kijönni velük – mondta Zsolt, aki mindenben támogatja Zitát. A szerelmesek között korábban már szó esett a babáról, de még várni szerettek volna vele, mert a focistának lejárt a szerződése a budapesti csapatnál, így több külföldi és vidéki klubbal is tárgyalt.

– Volt jó pár, a várakozás miatt feszült hetünk Zsolti jövője miatt. Ekkor tudtuk meg, hogy gyermekünk lesz – szerencsére minden úgy alakult, ahogy nekünk a legjobb!


 

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Szülés utáni plusz kilókkal küzd Tomán Szabina

  Noha rajongói szerint remekül néz ki Tomán Szabina, ő maga egy cseppet sincs megelégedve az alakjával. Mivel a szülés utáni feleslegtől még mindig nem sikerült megszabadulnia, a napokban komoly fogyókúrába kezdett, küzdelmét pedig mi magunk is végigkövethetjük az újonnan indított vlogsorozatában.

 • Novemberben ismét FitBalance

  Novemberben ismét FitBalance

  Magyarország legnagyobb fitness és életmód fesztiválja, az Eisberg – FitBalance november 25-én ismét várja a mozgás és egészséges életmód szerelmeseit a Budapest Sportarénában.

 • Viszkis: Most már révbe értem!

  Viszkis: Most már révbe értem!

  Élete újabb állomásához érkezett Ambrus Attila azaz a Viszkis. Az egykori bankrabló szabadulása óta kerámiák árusításából él, tegnap pedig megnyitotta  Hopka Károly képzőművésszel közös kiállítását Szentendrén.

 • Majka: Édesanyám fentről figyel

  Majka: Édesanyám fentről figyel

  Majka fél éve vesztette el édesanyját, akinek halálát pszichológus segítségével próbálja feldolgozni. A műsorvezető hiszi, hogy Ibolya odafentről figyel rá, ezért kétszer is meggondolja hogyan cselekszik a mindennapokban.