EUR: 316,40 Ft
CHF: 281,87 Ft
2019. március 24., vasárnap
Gábor, Karina

Extra

Görög Zita vetélése után újra babát vár

Görög Zita harmadik gyermekét várja kedvesétől, Laczkó Zsolt focistától. A műsorvezető boldogabb, mint valaha, hiszen gyermekei is elfogadták a párját. 

– Volt egy megérzésem, hogy terhes vagyok, két gyerek után ez nem is furcsa. Már tudtam, hogy nem fog megjönni a menzeszem, amikor megkértem Zsoltit, hogy vegyen egy terhességi tesztet. Mondtam neki, hogy készüljön, mert biztos hogy várandós vagyok. (…) Másnap reggel elvégeztem a tesztet. Zsolti épp a fogát mosta, amikor megmutattam a pozitív eredményt. Még fél óra múlva is ott ült a fürdőkád szélén, fogkefével a kezében – számolt be a Story magazinban a nagy pillanatról Zita, aki tavaly tavasszal ismerkedett meg szerelmével. A kapcsolatuk nem indult könnyen, hiszen mindketten egy nehéz időszak után találtak egymásra. A modell korábbi kapcsolatai rendre zátonyra futottak, ráadásul három évvel ezelőtt elvetélt. Most viszont hatalmas az öröm, hiszen párját két gyermeke is elfogadta.


Görög Zita
Fotó: Mészáros Diána

– Izgultam az elején, hogy milyen lesz a kapcsolatom a gyerekekkel. Édesek, jó fejek, értelmesek, így nem volt nehéz kijönni velük – mondta Zsolt, aki mindenben támogatja Zitát. A szerelmesek között korábban már szó esett a babáról, de még várni szerettek volna vele, mert a focistának lejárt a szerződése a budapesti csapatnál, így több külföldi és vidéki klubbal is tárgyalt.

– Volt jó pár, a várakozás miatt feszült hetünk Zsolti jövője miatt. Ekkor tudtuk meg, hogy gyermekünk lesz – szerencsére minden úgy alakult, ahogy nekünk a legjobb!


 

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Stanley Kubrick 20 éve halt meg

    Húsz éve, 1999. március 7-én halt meg Stanley Kubrick, a filmtörténet egyik legnagyobb hatású rendezője, a Spartacus, a Lolita, a 2001: Űrodüsszeia, a Mechanikus narancs, a Ragyogás, a Tágra zárt szemek alkotója.