EUR: 312,97 Ft
CHF: 275,82 Ft
2019. március 19., kedd
József, Bánk

Extra

Gregor Berni és Szarvas Attila: Saját baba helyett unokázni fognak

Gregor Bernadett már sokkal inkább készül a nagymamaszerepre, mint édesanyának. Bár a színésznő és férje, Szarvas Attila próbálkozott, hogy legyen közös babájuk, de nem jött össze, amit utólag nem is bánnak.

Gregor Bernadett, Szarvas Attila (Fotó: Máté Krisztián)

– Nem azt mondom, hogy most azonnal szeretnék nagymama lenni, de a következő csöppség a családban biztosan az unokám lesz. Bence most ugyanannyi idős, mint amennyi én voltam, mikor megszültem őt, így ha azt nézzük, esedékes, de biztos vagyok benne, hogy ez csak évek múltán fog bekövetkezni – kezdte Berni a Lokálnak. A színésznő és férje, a szintén színész Szarvas Attila szerettek volna közös babát, de az nem jött össze, amit most már nem is bánnak.


– Szerettük volna, de nem sikerült és egy idő után már úgy éreztem, hogy akkor inkább hagyjuk. Így is vannak gyerekek körülöttünk és már én sem vagyok húsz éves. Mindemellett rengeteget dolgozunk. Sok darabban együtt játszunk a férjemmel és élvezzük a közös munkát. Jó, hogy van valaki mellettem, akivel megoszthatom a dolgokat, így ha úgy alakul, szoktunk otthon is beszélni a munkáról – mesélte Berni, aki teljesen el tudja képzelni magát a nagymama szerepben:

– Én biztosan elvtelenül imádnám az unokámat, akárcsak a gyermekeimet. Édesapám nem volt az a tutujgatós nagypapa, de én annál jobban az lennék és vigyázznék a kicsire, ha fiaim megkérnének – gondolkozott a színésznő. Berni sokakat meghazudtoló formában van 46 évesen, cseppet sem úgy néz ki, mint egy tipikus nagymama.


– A munkámból adódóan a mozgás megvan az életemben. Jelenleg nem vagyok elégedetlen magammal, úgy érzem most megfelelő a súlyom. Nem fogok elzárkózni el a plasztikai műtétektől sem, igazából ha úgy alakul lehet még én is vállalkozok majd rá. Szerintem ebből az öregedés és plasztika kérdéséből nem lehet jól kijönni. Ha nem veszel igénybe semmilyen beavatkozást és hagysz mindent úgy ahogy van, biztos, hogy azzal jönnek: Úristen de rosszul néz ki, ha viszont megcsináltatsz ezt-azt akkor azért ítélnek el az emberek, hogy plasztikáztatsz – tette hozzá Berni.

További cikkek

Kapcsolódó Cikkek

 • Így néz ki Pál Dénes álomkertje

  Így néz ki Pál Dénes álomkertje

  Régi álma teljesült Pál Dénesnek, amikor ősszel végre kertes házba költözött családjával. Az énekes már most kihasználja a tavaszi időt, kertrendezésbe kezdett, készül a munkára is alkalmas, kényelmes terasz és a játszósarok is a kislányának.

 • Homeopátia: Hatásos vagy átverés?

  Homeopátia: Hatásos vagy átverés?

  Napokon belül megváltozik a homeopátiás szerek kiváltása. Ezek vásárlásakor most már kötelező egy tájékoztatót is adni, amelyen figyelmeztetik a vásárlókat, hogy a szerek hatásossága általánosan nem igazolt.

 • Törőcsik Mari: A Jóisten az ölében tart

  Törőcsik Mari: A Jóisten az ölében tart

  Nem is lehetne boldogabb a 83 éves Törőcsik Mari, aki átvehette a Kossuth Nagydíjat. A színésznő megkönnyezte, hogy újra ilyen fontos elismerésben részesült, amit Orbán Viktor miniszterelnök személyesen adott át.