EUR: 333,68 Ft
CHF: 303,46 Ft
2019. szeptember 17., kedd
Zsófia

Belföld

Gulyás: Egyértelművé vált, hogy Gyurcsány a baloldal igazi miniszterelnök-jelöltje

A Fidesz frakcióvezetője szerint a balliberális pártok közös tüntetésén egyértelművé vált, hogy Gyurcsány Ferenc a baloldal igazi miniszterelnök-jelöltje.

Gulyás Gergely az MTI-nek telefonon reagált a baloldali pártok közös március 15-i, budapesti megmozdulásán elhangzottakra. Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke ezen bejelentette: vasárnap délutánra tárgyalni hívja az MSZP-Párbeszéd, az LMP és a Jobbik vezetőit. Azt mondta, készek megtenni azt, amit eddig soha, mert tárgyalni kell a Jobbikkal.


Gulyás Gergely közölte, Gyurcsány Ferenc a “politikai jellemtelenség megtestesítője”: kommunista ifjúsági vezetőként kezdte, most pedig “azokat hívja tárgyalni, akiket korábban ő nevezett nácinak, s ezt még néhány héttel ezelőtt is megerősítette”.

A fideszes politikus szerint a Jobbiknak és különösen a Jobbik szavazóinak ideje elgondolkodniuk azon, “pártjuk hogyan juthatott olyan mélyre, hogy vonzó partner legyen az országot tönkretevő, a magyar nemzettel való közösséget megtagadó Gyurcsány Ferenc számára”.


A vasárnapi tárgyalás azoknak a politikai erőknek a tárgyalása lesz, akik hatalomért és a pénzért bármilyen elvet készek sutba dobni – jegyezte meg a Fidesz frakcióvezetője.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek