EUR: 347,78 Ft
CHF: 328,18 Ft
2020. május 27., szerda
Hella

Egyéb IX.kerület

Gyere társasozni!

Havonta egy alkalommal társasjáték-fesztivált rendeznek a MeGKöT – Mester Galéria és Közösségi Térben, ahol mindenki kipróbálhatja a legújabb játékokat.

A MeGKöT – Mester Galéria és Közösségi Tér, korábbi nevén Pincegaléria márciustól kiállítótérként, alkotóműhelyként és közösségi térként is funkcionál. A programokkal az óvodásoktól az egyetemistákig mindenkit szeretnének megszólítani, nem csak kerületi szinten. Ennek tükrében hétfőtől szombatig tréningeket, kreatív foglalkozásokat tartanak, de nyitottak az ajtók azok számára is, akik csak beszélgetni, társasozni szeretnének szabadidejükben.


A társasjáték-fesztiválon több játékot is kipróbálhattak az érdeklődők ( Fotó: Sáfár Tibor)

A közösségi tér Játéktér – Képben vagy a társasjátékokkal? nevű programján az érdeklődők a Gazdálkodj okosan! és a Catan után igazán fergeteges, modern társasokkal ismerkedhetnek meg és játszhatnak. A Győri Zoltán társasjátékos vlogger által vezetett programon volt röhögős partijáték, agyalós stratégiai és egymást megismerős elmélyülős társasok is.

Kapcsolódó Cikkek

 • Elektromos autógyár Ózdon?

  Egy potenciális ózdi befektetőjelölttel tárgyalt a napokban Riz Gábor, a térség országgyűlési képviselője valamint a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Karának dékánja az elektromos autógyártás jelenéről és jövőjéről.

 • Meg kell menteni az egri vízilabdát!

  Meg kell menteni az egri vízilabdát!

  Égető szükség lenne arra a 68 millió forintra, amit a közgyűlés megszavazott, de a hivatal lapzártánkkor még nem utalt át az Egri Vízilabda Kft-nek.

 • Balett a parkban

  Balett a parkban

  A Miskolci Balett táncosai is, akik Miskolc város napja és a közösségek hetének alkalmából szabadtéri táncimproviázciót mutattak be a Bársony János utcában.