2019. december 09., hétfő
Natália

Egyéb IX.kerület

Gyere társasozni!

Havonta egy alkalommal társasjáték-fesztivált rendeznek a MeGKöT – Mester Galéria és Közösségi Térben, ahol mindenki kipróbálhatja a legújabb játékokat.

A MeGKöT – Mester Galéria és Közösségi Tér, korábbi nevén Pincegaléria márciustól kiállítótérként, alkotóműhelyként és közösségi térként is funkcionál. A programokkal az óvodásoktól az egyetemistákig mindenkit szeretnének megszólítani, nem csak kerületi szinten. Ennek tükrében hétfőtől szombatig tréningeket, kreatív foglalkozásokat tartanak, de nyitottak az ajtók azok számára is, akik csak beszélgetni, társasozni szeretnének szabadidejükben.


A társasjáték-fesztiválon több játékot is kipróbálhattak az érdeklődők ( Fotó: Sáfár Tibor)

A közösségi tér Játéktér – Képben vagy a társasjátékokkal? nevű programján az érdeklődők a Gazdálkodj okosan! és a Catan után igazán fergeteges, modern társasokkal ismerkedhetnek meg és játszhatnak. A Győri Zoltán társasjátékos vlogger által vezetett programon volt röhögős partijáték, agyalós stratégiai és egymást megismerős elmélyülős társasok is.

Kapcsolódó Cikkek

  • Elindult az Országfásítási Program

    Elindult az Országfásítási Program

    A november elején kezdődött Országfásítási Program első ütemében 86 település érintett, amely során a kormány célja az erdőterületek és a fával borított területek nagyságának növelése.

  • Országos jelentőségű a Giro

    A rajt- és célvárosok – Budapest, Győr, Székesfehérvár és Nagykanizsa -, illetve a fővárosi kerületek vezetőinek tartott prezentációt a jövőre Budapestről induló Giro d’Italiáról a GiroHungary2020 csapata.