2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb II.kerület

Gyerekek a magasban

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalomnak sikerült világrekordot döntenie, több ezer gyermeket emeltek a magasba egyszerre, egy időben az ország minden részén.

A központi helyszínen, a Kongresszusi Központban tartott gyermekemelésen a szülők mellett nagymamák, nagypapák és egyéb rokonok tartották magasba legkisebb szeretteiket.

Kiss Gergely is magasba tartotta gyermekét (Fotó: Keresztesi Balázs)

Nagyszülők is emelték az unokákat (Fotó: Keresztesi Balázs)

Hú, de magasan van ez a lufi!
(Fotó: Keresztesi Balázs)


Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.