2019. január 21., hétfő
Ágnes

Belföld

Gyertyagyújtás lesz megkínzott állatokért Szadán

Szerdán 18.00-kor gyertyagyújtást szerveznek állatvédők a megkínzott állatokért. Az ügy előzménye, hogy a környék erdeiben rengeteg hurkot találtak, amiben elpusztult állatok tetemei voltak.

– “Tegnap délután Szadán “túráztunk” egy kicsit…. 8 db hurkot találtunk ott ,ahol a tetemeket is voltak .
(Ezeket arra használják , hogy az állat bele akadjon és szörnyű kínok között elpusztuljon….) A gödöllői rendőrkapitányságon megtettük a feljelentést és a szükséges lépéseket. Ma!! 18:00 Szada , megemlékezés és gyertyagyújtás! (Budapesttől 20kmre) !!” – olvasható a Szurkolók az állatkínzás ellen nevű Facebook csoport bejegyzésében.


Tegnap délután Szadán "túráztunk" egy kicsit…. 8 db hurkot találtunk ott ,ahol a tetemeket is voltak .( Ezeket arra…

Posted by Szurkolók az állatkínzás ellen on Mittwoch, 14. März 2018

A szervezők arra kérték a megemlékezésen résztvevőket, hogy mindenki fekete ruhában, kezében egy szál gyertyával jelenjen meg. A találkozó az egyik élelmiszerbolt parkolójában lesz.


A megemlékezés Facebook eseményéért kattints IDE!

 

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak!” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Bátran csatoljon fotót beszámolójához, hogy annak minél nagyobb hangot adjunk, ezzel növelve az esélyét, hogy az állatkínzó elnyeri méltó büntetését. Természetesen nem csak a tragédiával végződő esetekkel foglalkozunk. Sikertörténeteket, szerencsés kiszabadításokat, megmentéseket is megoszthatnak velünk. Ismerje meg a világ a névtelen hősöket is, akik folyamatos harcot vívnak a kegyetlen emberekkel!

Börtönt az állatkínzóknak! Kövessen minket a Facebookon:

https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek