EUR: 329,00 Ft
CHF: 298,82 Ft
2019. október 22., kedd
Előd

Belföld

Gyurcsány bepiálva tárgyalt az ellenzékkel – Videó!

Teljesen unalmasan zajlott volna az ellenzék első tárgyalása az egyéni választókerületi koordinációról, ha Gyurcsány Ferenc nem készült volna egy kis extra műsorral. A DK-s politikus ugyanis a Pesti Srácok szerint totál be volt nyomva a találkozón.

Mindezt az LMP-s Vágó Gábor mesélte, aki hozzátette, hogy nagyon köszönik a meghívást a DK-nak, igazán kedves gesztus volt. – Igaz, a pogácsa közepesen száraz volt, de még így is hagy némi kívánnivalót maga után a vendéglátó, Gyurcsány Ferenc viselkedése – mondta a kecskeméti jelölt, majd ezzel folytatta:


„Ha én mondjuk részeg vagyok, és meghívok barátokat otthonra beszélgetni, az a minimum, hogy őt is megkínálom viszkivel.” 

Vágó állítja, mind fizikailag, mind a szó átvitt értelmében ittas volt a DK-s pártelnök, ezen nincs mit szépíteni – írja a lap. Az eseményről készült amúgy videó is, az LMP-s politikus pedig nagyjából a 7. percről beszél Gyurcsány önző viszkizéséről. Egyébként már a felvétel elején látszik, hogy a pártelnök igen furcsán görbíti a teret.


Ellenzéki egyeztetés után.

Posted by 444 on Sonntag, 18. März 2018

Az ügy kirobbanása után nem sokkal Vágó Gábor egy igen áthallásos üzenetet is megosztott követőivel, ami a következőképpen hangzik: „Tartozunk az országnak és a választóinknak, hogy józanul és felelősségteljesen az ország jobbítására és együttműködésre törekszünk. Nem elégtétellel kell fenyegetőzni, hanem jövőt mutatni a hazánknak.”

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek