2019. szeptember 21., szombat
Máté, Mirella

Belföld

Gyurcsány bevallotta: káoszra készülnek!

Egy rádió interjúban beszélt a baloldal vészforgatókönyvéről Gyurcsány Ferenc.

Káosz, válság, elhúzódó tárgyalások és új választás jönne egy ellenzéki győzelem után, ezt ismerte el Gyurcsány Ferenc egy rádióinterjúban – írja a 888.hu.

Ha az ellenzék nyerne áprilisban, meg kellene ismételni a választást – mondta Gyurcsány Ferenc a Civil Rádióban.


A DK elnöke szerint egy esetleges ellenzéki győzelem után az ellenzéki pártok képtelenek lennének megegyezni egymással, ezért az elhúzódó tárgyalások után vélhetően újabb választásokat kellene kiírni.

A volt miniszterelnök szerint csak sötétben lehet tapogatózni, de az biztos, hogy átmeneti kormányzás jönne – írja a 888.hu

Arra a felvetésre, hogy egy ilyen válság súlyosan megviselné Magyarországot, a baloldali párt elnöke mindössze annyit mondott, ez nem probléma, hiszen például Németország is hónapokig volt stabil kormány nélkül. Gyurcsány Ferenc azt is leszögezte, ő egy ilyen helyzetet győzelemként élne meg – foglalja össze a DK elnökének mondandóját a portál.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja

    A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja

    A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja, hiszen a kis- és középvárosok kezében van az ország jövője – hangoztatta Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára pénteken Kőszegen a Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete (FTI) által szervezett, “Kreatív város – Fenntartható Vidék” (KRAFT) címet viselő konferencia megnyitóján.

  • Szombaton rendezik meg a Színházak éjszakáját

    Szombaton rendezik meg a Színházak éjszakáját

    Kulisszajárásokkal, nyílt próbákkal, premierekkel és egyéb rendhagyó programokkal várja harmincnégy budapesti teátrum a közönséget szombaton a Színházak éjszakáján, amelyhez számos vidéki színház is csatlakozik.