2019. november 18., hétfő
Jenő

Belföld

Gyurcsány: Káoszt hozna az ellenzék győzelme – Videó!

„Helyreigazító közlemény: 2018. március 7. napján a www.lokal.hu online felületünkön közzétett »Gyurcsány: Káoszt hozna az ellenzék győzelme« című online cikkünkben valótlanul híreszteltük, hogy Gyurcsány Ferenc arról beszélt, hogy egy ellenzéki győzelem után káosz és válság jönne.”

Káosz, válság, elhúzódó tárgyalások és új választás jönne egy ellenzéki győzelem után – ezt ismerte el Gyurcsány Ferenc egy rádióinterjúban. A DK elnöke szerint ez nem lenne probléma, hiszen más országok is kibírták már stabil kormány.


Ha az ellenzék nyerne áprilisban, meg kellene ismételni a választást – ezt is elmondta Gyurcsány Ferenc a Civil Rádióban. A DK elnöke szerint erre azért kerülne sor, mert az ellenzéki pártok képtelenek lennének megegyezni egymással. Gyurcsány Ferenc azt is leszögezte, ő egy ilyen helyzetet győzelemként élne meg.

Gyurcsány Ferenc /Fotó: Mészáros Diána

Arra a felvetésre, hogy egy ilyen válság súlyosan megviselné Magyarországot, a baloldali párt elnöke mindössze annyit mondott, ez nem probléma, hiszen például Németország is hónapokig volt stabil kormány nélkül.


 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek