EUR: 318,63 Ft
CHF: 282,22 Ft
2019. január 24., csütörtök
Timót

Belföld

Ha az ellenzék kerül hatalomra, migránsokat telepítenek Magyarországra

Migránsokat akkor telepítenek be Magyarországra, ha április 8-án az ellenzék kerül hatalomra – Reagálás az MSZP-Párbeszéd közleményére.

Migránsokat akkor telepítenek be Magyarországra, ha április 8-án az ellenzék kerül hatalomra. Magyarországra semmiféle migránsbetelepítés nincs, és amíg a Fidesz-KDNP kormányoz, nem is lesz. Karácsony Gergelyék, a szocialisták és a többi bevándorláspárti ellenzéki párt az, akik eddig minden, a kötelező kvótáról szóló brüsszeli javaslatot megszavaztak, és ha hatalomra kerülnek, végre is fogják hajtani.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Ezzel magyarázkodik Sneider

    Ezzel magyarázkodik Sneider

    Mint arról beszámoltunk, újabb részletek láttak napvilágot abból a büntetőügyből, amelyből kiderül, hogy a Jobbik mostani elnöke, Sneider Tamás a rendszerváltás idején szkinhedtársaival agyba-főbe vert egy roma férfit, amiért felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték.

  • Újra megdőlt a magyarországi áramfogyasztási rekord

    Újra megdőlt a magyarországi áramfogyasztási rekord

    Az idén másodjára dőlt meg a magyarországi áramfogyasztási rekord, január 23-án 6926 megawattos (MW) csúcsterhelést regisztráltak, amely 42 megawattal meghaladta a korábbi negyedórás hitelesített történelmi rekord csúcsértéket – közölte a Mavir Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító (Mavir) Zrt.