EUR: 324,96 Ft
CHF: 281,79 Ft
2018. június 24., vasárnap
Iván

Belföld

Ha az ellenzék kerül hatalomra, migránsokat telepítenek Magyarországra

Migránsokat akkor telepítenek be Magyarországra, ha április 8-án az ellenzék kerül hatalomra – Reagálás az MSZP-Párbeszéd közleményére.

Migránsokat akkor telepítenek be Magyarországra, ha április 8-án az ellenzék kerül hatalomra. Magyarországra semmiféle migránsbetelepítés nincs, és amíg a Fidesz-KDNP kormányoz, nem is lesz. Karácsony Gergelyék, a szocialisták és a többi bevándorláspárti ellenzéki párt az, akik eddig minden, a kötelező kvótáról szóló brüsszeli javaslatot megszavaztak, és ha hatalomra kerülnek, végre is fogják hajtani.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Egy hét múlva élesben indul az online számlázás

    Egy hét múlva élesben indul az online számlázás

    Több mint kétmillió számla érkezett az online számla tesztfelületére június 22-ig; a július 1-jén induló rendszer tehermentesíti a vállalkozásokat és növeli az államkassza bevételét is, a számlázó programok adóhivatalhoz történő bekötésével ugyanis évi 50 ezer milliárd forint összegű számlaforgalom válik láthatóvá és követhetővé az adóhatóság számára – hívta fel a figyelmet a Pénzügyminisztérium (PM) vasárnap.

  • Egyházi kitüntetést kapott Tarlós István

    Egyházi kitüntetést kapott Tarlós István

    Szent Adalbert-díjat kapott a főpolgármester. Az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye kitüntetését Erdő Péter bíboros, prímás, érsek adta át Tarlós Istvánnak vasárnap Óbudán, a Szent Péter és Pál-templomban szentmise keretében.