EUR: 312,64 Ft
CHF: 275,62 Ft
2019. március 20., szerda
Klaudia,

Belföld

Ha rosszul döntünk, bevándorlóországgá válunk

Az előttünk álló választás példa nélküli, az ország sorsa akár száz évre is eldőlhet és ha Magyarország rosszul dönt, bevándorlóországgá válik – mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerdai sajtótájékoztatóján Tatabányán, a térség országgyűlési képviselőjével és jelöltjével, Bencsik Jánossal (Fidesz-KDNP) tartott lakossági fóruma előtt.

Tuzson Bence hozzátette, a magyar parlamenti pártok közül csak a Fidesz és a KDNP akarja megvédeni az országot. Az ellenzéki pártok hatalomra kerülésük esetén erre nem képesek, “sőt vannak olyan politikai erők, melyeknek kifejezett szándéka, hogy Magyarországot bevándorlóországgá tegyék” – fogalmazott a politikus.


Az államtitkár kijelentette, ha Magyarország egyszer bevándorlóországgá vált, attól kezdve többé nem lesz olyan, mint volt. Ezt az állapotot visszafordítani nem lehet, csak megakadályozni és később erre nem lesz lehetőség.

A politikus szerint, gazdasági eredményeinket sem leszünk képesek megtartani, ha nem tudjuk az ország biztonságát garantálni és kultúránkat megőrizni.

“Németországban a magyar költségvetésnek megfelelő összeget fordítanak a bevándorlás kezelésére” – mondta az államtitkár, majd hozzátette, ha a források jelentős részét nálunk is a bevándorlásra kell költeni, nem tudjuk folytatni azt a gazdaságpolitikát, melynek következtében az ország gazdasági növekedése 4,2 százalék.

Tuzson Bence kiemelte, hogy csökken a költségvetési hiány és az államadósság, Magyarország “szinte önerejéből” produkált gazdasági növekedést.

Összegzésében az elért eredmények közé sorolta a nyugdíjak emelkedését, a nyugdíjprémium kifizetését, a minimálbér 88 százalékos emelkedését, valamint a szakemberek minimálbérének megduplázódását.

Kapcsolódó Cikkek

 • 10 százalékkal emelkedtek a turisztikai bevételek januárban

  10 százalékkal emelkedtek a turisztikai bevételek januárban

  Januárban a turisták mintegy 30 milliárd forintot hagytak a hazai szálláshelyeken, és míg a vendégéjszakák száma az előző évivel közel azonos maradt, a szálláshelyek csaknem 10 százalékkal tudták növelni bevételeiket az előző év azonos időszakához képest – emelte ki a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán kiadott legfrissebb adataiból.

 • Így próbálja “orvosolni” vállalhatatlan zsidózását a Jobbik – Videó!

  Így próbálja “orvosolni” vállalhatatlan zsidózását a Jobbik – Videó!

  Elhatárolódik régi önmagától, és kijelentéseitől Gyöngyösi Márton – mondta a Jobbik frakcióvezetője az Országgyűlés hétfői ülésnapján a PestiSrácok.hu riporterének, aki azt tudakolta a politikustól, hogy vállalja-e még azokat a korábbi nyilvános kijelentéseit, amelyek egyikében arról beszélt hallgatóságának, hogy a holokauszt az egy indulatokat kiváltó állatfaj.

 • A Fidesz tagságának felfüggesztését javasolja a CDU elnöke

  A Fidesz tagságának felfüggesztését javasolja a CDU elnöke

  A Fidesz európai néppárti (EPP-) tagságának felfüggesztését javasolta a német Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnöke egy szerdai nyilatkozatában, Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság EPP-s elnöke pedig ugyancsak szerdán megerősítette álláspontját, miszerint meg kell szüntetni a Fidesz tagságát az Európai Unió jobbközép erőit összefogó pártcsaládban.