2019. február 20., szerda
Aladár, Álmos

Belföld

Ha “Soros emberei” kerülnek kormányra még nyáron elkezdenék a betelepítéseket

Brüsszel legújabb javaslata szerint 10 ezer menekültet, bevándorlót fogadna be Magyarország a kötelező kvóta alapján – mondta Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő pénteken a közmédiának. Rámutatott: ha “Soros emberei” kerülnek kormányra április 8-a után, ők végre hajtanák a kvótákat és még nyáron elkezdenék a betelepítéseket.

A kormánypárti politikus kiemelte: Brüsszel a javaslatot már a következő, márciusi EU-csúcson át akarja erőltetni a tagállami vezetőkön.


Mint mondta: ha ott nem sikerül, a következő áprilisi EU-csúcson akarja megtenni mindezt.

Hollik István rámutatott: ha “Soros emberei” kerülnek kormányra április 8-a után, ők meg fogják szavazni a kvótát, és végre is fogják hajtani azt, ezért óriási a választás tétje.


Az ellenzéki képviselők, az ellenzéki pártok vezetői egyértelművé tették mi a szándékuk – hangsúlyozta. Hozzátette: Karácsony Gergely (Párbeszéd) laktanyákba, önkormányzati lakásokba telepítené be a migránsokat, Vágó Gábor (LMP) 150 ezer magánlakás felmérését javasolta. Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) pedig arra a kérdésre, hogy a migrációval kapcsolatban mi az álláspontjuk, mit akarnak tenni a bevándorlókkal, azt közölte, hogy majd a választások után válaszolnak rá. Szigetvári Viktor (Együtt) még ennél is konkrétabb volt, ő azt mondta: egyértelműen támogatják a kötelező kvótát és végre is hajtanák azt.

Hollik István szerint azt sem szabad elfelejteni, hogy Vona Gábortól a szocialistákon át Gyurcsány Ferencig mindannyian nemet mondtak a betelepítést tiltó alkotmánymódosításra.

Éppen ezért, ha “Soros emberei” kerülnek kormányra április 8-a után, ők végre hajtanák a kvótákat és még nyáron elkezdenék a betelepítéseket – mondta a kormánypártok véleményét tolmácsolva.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Így tesz helyre az ágy – Videó!

    Így tesz helyre az ágy – Videó!

    A Ford forradalmi ötlete véget vethet az ősidők óta zajló küzdelemnek, amiben azért folyik a harc, hogy mindenki megőrizhesse a saját térfelét a közös ágyban.

  • Újabb migrációs paktum fenyeget

    Újabb migrációs paktum fenyeget

    Újabb bevándorlást ösztönző csomagot fogadnának el a Budapest Folyamat keretein belül holnap Isztambulban. Szijjártó Péter külügyminiszter közölte, hogy a magyar kormány nem hagyja hogy egy a fővárosáról elnevezett folyamat újabb migránsok Európába hozásának platformja legyen.