EUR: 316,78 Ft
CHF: 281,84 Ft
2019. március 25., hétfő
Irén, Írisz

Belföld

Hadházy beismerte: eltartási szerződést akart aláíratni az idős szomszédjával

Saját bejegyzésében vallotta be Hadházy Ákos, hogy korábban azért akart eltartási szerződést kötni idős nyugdíjas szomszédjával, hogy megszerezze a lakását. Ezt azonban még időben megakadályozta a bácsi lánya.

Mint arról beszámoltunk, Meghalt az a nyugdíjas férfi, akit az LMP-s Hadházy Ákos éveken át ellehetetlenített. A politikus – a bácsi korábbi nyilatkozatai szerint – mindent megtett azért, hogy tönkretegye az idős szomszédot, hogy elüldözze őt az otthonából és hogy megszerezze a nyugdíjas lakását.


Az LMP társelnöke egy a közösségi oldalára írt bejegyzésben nem is tagadja, sőt bevallotta, hogy szeretett volna egy eltartási szerződést kötni az idős férfival.

„Szomszédommal valóban megbeszéltük, hogy eltartási szerződés fejében a szomszédomnak nem kell fizetnie a költségeket. Ezt azonban az egyik lánya az utolsó pillanatban megakadályozta” – olvasható többek között a bejegyzésben Hadházy Ákos beismerése.


Köztudott, hogy Hadházy Ákos, az LMP társelnöke a repülés nagy megszállottja, és ha épp nem beteg nyugdíjas szomszédját zrikálja ingatlanügyletek miatt, akkor rengeteg időt tölt a levegőben. A Bors kiderítette, hogy az  ökopárt képviselője pontosan mennyi időt és pénzt szán méregdrága és környezetszennyező szenvedélyére. Repülési naplók adataira hivatkozva azt írja a lap, hogy Hadházy 2016 végéig 350 órát töltött a levegőben, erre – az azonosított géptípusok és bérleti díjak alapján – körülbelül 17,5 millió forintot fizetett ki. Ezenkívül több vizsgát is letett, amelyek szintén milliókba kerültek.

Kapcsolódó Cikkek