EUR: 315,87 Ft
CHF: 281,22 Ft
2019. március 26., kedd
Emánuel

Külföld

Halálos fenyegetést kapott egy diák Németországban, mert nem hisz Allah-ban

Egy másodikas gyereket, írta meg a Berliner Zeitung, veréssel és halállal fenyegették meg muzulmán osztálytársai , egy olyan általános iskolában, ahol 70 %-a a diákoknak muzulmán. 

Egy zsidó kislány kérdésre elmondta, hogy zsidó, emiatt a muzulmánok folyamatosan  zaklatták és fenyegették.


Jelenleg vita zajlik Németországban az iskolákban zajló vallási “háborúról”, az újság szerint hamarosan válságközpontok jönnek létre az iskolákban, hogy kezeljék a mind nehezebbé váló problémát.

Az igazgató azt is jelentette a rendőrségnek, hogy a diákok whatsapp csoportjában az ISIS lefejezéseiről készült videók járnak körbe. Erről a szülőket is értesítették.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Kizárás fenyegeti az LMP-t

  Kizárás fenyegeti az LMP-t

  Mivel a Jobbikkal karöltve támogatja az LMP Mirkóczki Ádám és Puzsér Róbert indulását is az őszi helyhatósági választásokon, akár az LMP kizárása is szóba jöhet a pártot magába foglaló EP-pártszövetségnél, az Európai Zöld Pártnál, mivel Philippe Lamberts frakció-szóvivő korábban úgy nyilatkozott: az LMP és a Jobbik szövetsége elfogadhatatlan.

 • Egy azték uralkodó sírjának nyomaira bukkanhattak Mexikóban

  Egy azték uralkodó sírjának nyomaira bukkanhattak Mexikóban

  Egy azték uralkodó sírhelyét jelölhetik azok az áldozati ajándékok, köztük egy gazdagon díszített, harcosnak öltöztetett jaguár és egy fiatal fiú maradványai, amelyeket a mexikóvárosi Templo Mayor (nagy templom) romjainál tártak fel a régészek.

 • A Hamász célpontjait bombázza az izraeli hadsereg a Gázai övezetben

  A Hamász célpontjait bombázza az izraeli hadsereg a Gázai övezetben

  Az izraeli hadsereg hétfőn megkezdte a radikális palesztin szervezet, a Hamász állásainak bombázását a Gázai övezetben, miután egy a palesztin területről kilőtt rakéta eltalált egy lakóházat Tel-Aviv térségében – jelentették a hadseregre hivatkozva a hírügynökségek.