EUR: 322,88 Ft
CHF: 282,67 Ft
2018. október 23., kedd
Gyöngyi

Külföld

Halálra verte a román férfit a migráns

Csupán egy pár cipő és egy hálózsák miatt verhette agyon az algériai migráns a román hajléktalant Franciaországban, hogy aztán kifoszthassa a nincstelen férfit.

A 888.hu szerint a 45 éves hajléktalant a montpellieri vasútállomáson találták meg holtan, akinek halálát a vizsgálatok alapján megállapították, hogy egy fejére mért ütés okozta. Az utcán történő dulakodást felvette a térfigyelő kamera, ami az algériai migránshoz vezette a hatóságokat.


A férfit emberölés vádjával gyanúsítják, ugyanis a felvételeken jól kivehető, hogy a gyilkosság után 3 órával visszatér a helyszínre és ellopja a hajléktalan hálózsákját és cipőjét. A bevándorló váltig állítja, hogy nem ő ölte meg a férfit, a nyomok azonban másra utalnak, ugyanis a helyszínen a menekült vérnyomait is megtalálták, a ruhája pedig a halottól származó vérfoltokkal volt tele. A rendőrség ezek után letartóztatta az algériai migránst.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Hatvanévesek lettek a Hupikék törpikék

    Hatvanévesek lettek a Hupikék törpikék

    Hatvan évvel ezelőtt “látták meg a napvilágot” egy képregény hasábjain a világhírűvé vált Hupikék törpikék, ebből az alkalomból kiállítást rendeztek Brüsszelben.

  • Ötszáz tonna illegális gyógyszert foglalt le az Interpol

    Ötszáz tonna illegális gyógyszert foglalt le az Interpol

    Ötszáz tonna, interneten árusított illegális gyógyszerészeti terméket – hamis rákgyógyszereket, fájdalomcsillapítókat és engedély nélküli fecskendőket – foglalt le 116 országban tartott összehangolt razziák során az Interpol – közölte a nemzetközi rendőrségi szervezet kedden.