2019. január 20., vasárnap
Fábián, Sebestyén

Belföld

Halász: az ellenzéki politikusok arcátlanul hazudnak a nyugdíjasoknak

Az ellenzéki politikusok arcátlanul hazudnak a nyugdíjasoknak – értékelt Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője szombaton Debrecenben, az M1 aktuális csatornának nyilatkozva.

A kormánypárti politikus kifejtette: ugyanazok a politikusok, akik elvettek az idősektől egyhavi nyugdíjat, akik megszavazták a 13. havi nyugdíj eltörlését, akik azt ígérték nekik, hogy nem lesz gázáremelés, aztán háromszorosára emelték a gáz árát, most a hatalomért és a pénzért “mindenfélével etetik az időseket”.


Gyurcsánytól a szocialistákon és a Jobbikon át Karácsony Gergelyig arcátlanul hazudnak a nyugdíjasoknak – nyilatkozta a szóvivő, hozzátéve: nincs közöttük egy sem, aki támogatta volna a nyugdíjasokat segítő kormányzati intézkedéseket.

Az érintettek most is támadják a nyugdíjasoknak szóló Erzsébet-utalványt és a téli rezsicsökkentést – mutatott rá Halász János, aki szerint ha az ellenzéki pártok hatalomra kerülnének, el is törölnék a rezsicsökkentést és elvennék az Erzsébet-utalványt is.

“Megint a nyugdíjasokon csattanna az ostor” – fogalmazott, jelezve: a nyugdíjasok is megfizetnék a migránsok betelepítésének és eltartásának árát.

Kapcsolódó Cikkek