2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Hódmezővásárhely

Hallgatottsági rekordot döntött a Rádió 7!

A hódmezővásárhelyi Rádió 7 a legerősebb vidéki rádió. Az Inspira Media Research 2018. januári kutatása szerint a Rádió 7 rekordot döntött, mivel az ott élők 59,7 százaléka hallgatta a 18–59-es korcsoportban. A városban egyetlen másik rádió sem érte el a Rádió 7 napi hallgatottságának felét. 

A hódmezővásárhelyi Rádió 7 átírta a korábbi hallgatottsági rangsort. Az Inspira Media Research új napi hallgatottsági rekordot mért a Rádió 7-nél. Az adatok szerint a helyi lakosok 59,7 százaléka (18–59-es korcsoport) választotta a Rádió 7-et, ezzel ez a rádió lett a legnagyobb helyi elérésű adó. Sőt Hódmezővásárhelyen egyetlen másik adó sem érte el a Rádió 7 napi hallgatottságának felét, azt csupán a Petőfi Rádió közelítette meg.


Tovább emelkedett a Rádió 7 hallgatottsága!

Arra a kérdésre, hogy „Melyik rádiót hallgatta ön tegnap?” a 18–59 éves korosztályban a következő eredmények születtek:

 • 59,7 százalék    Rádió 7
 • 19,1 százalék    Rádió 88
 • 11,5 százalék    Kossuth Rádió
 • 29,2 százalék    Petőfi Rádió
 • 1,2 százalék    Bartók Rádió
 • 0,4 százalék    Dankó Rádió

– A Rádió 7 nem veszített hallgatókat, és remélem, így van ez a Rádió 88 esetében is, hiszen továbbra is állítom, hogy a vidék számára rendkívül fontos, hogy a helyi rádiók tudjanak működni – fogalmazott Égető Gyula, a Rádió 7 cég- és szerkesztőségvezetője, tulajdonosa.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.