EUR: 323,27 Ft
CHF: 283,05 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Egyéb Debrecen

Halott Pénz-koncert a Főnixben

A Halott Pénz az ország egyik legkedveltebb zenekara. Tavaszi háromállomásos arénaturnéjuk keretében egy igazi show-műsort mutatnak majd be, amelyet csak Győrben, Debrecenben és Budapesten láthatnak a rajongók.

A Halott Pénz 14 évvel ezelőtt Marsalkó Dávid szólóprojektjeként indult. A pécsi zenész kezdetben egyedül írta a szöveget, a zenéket, két albumot is összehozott, ám egyik sem aratott nagy sikert. A nagy áttörést végül A feneked a gyengém című dallal érte el, amely milliós nézettséget hozott a YouTube-csatornán, bekerült a rádiók játszási listájába, és egyre több megkeresését kapott. Évekkel később zenekart épített maga köré, és 2013 őszén a Szólj anyunak, hogy a városban vagyok című lemez bemutatókoncertjén már hétfős zenekarként szólaltak meg. Az album végül elnyerte a legjobb rap- vagy hiphopkiadványnak járó Fonogram-díjat, és azóta is sikert sikerre halmoz.


Most pedig olyan helyeken lépnek fel, ahol eddig még sosem! Az ország három legnagyobb fedett csarnokát veszik be: 2018. március 17-én a győri Audi Arénában, március 24-én a debreceni Főnix Csarnokban, április 6-án pedig a Papp László Budapest Sportarénában lépnek színpadra.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Összesen tizenegy országból érkeztek katonák – valamint rendőri és civil felkészülők – Szolnokra, a Béketámogató Kiképző Központba, hogy részt vegyenek a 36.

  • Szinte egész Újpest sportolt!

    Szinte egész Újpest sportolt!

    ngetegen mennek el, és nagyszerű hangulatot teremtenek.Így volt az az őszi rendezvényen is: az Újpest Atlétikai Stadionjában ismét a sporté volt a főszerep, de természetesen a hagyományos főzőverseny sem maradhatott el.