EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,76 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Debrecen

Halott Pénz-koncert a Főnixben

A Halott Pénz az ország egyik legkedveltebb zenekara. Tavaszi háromállomásos arénaturnéjuk keretében egy igazi show-műsort mutatnak majd be, amelyet csak Győrben, Debrecenben és Budapesten láthatnak a rajongók.

A Halott Pénz 14 évvel ezelőtt Marsalkó Dávid szólóprojektjeként indult. A pécsi zenész kezdetben egyedül írta a szöveget, a zenéket, két albumot is összehozott, ám egyik sem aratott nagy sikert. A nagy áttörést végül A feneked a gyengém című dallal érte el, amely milliós nézettséget hozott a YouTube-csatornán, bekerült a rádiók játszási listájába, és egyre több megkeresését kapott. Évekkel később zenekart épített maga köré, és 2013 őszén a Szólj anyunak, hogy a városban vagyok című lemez bemutatókoncertjén már hétfős zenekarként szólaltak meg. Az album végül elnyerte a legjobb rap- vagy hiphopkiadványnak járó Fonogram-díjat, és azóta is sikert sikerre halmoz.


Most pedig olyan helyeken lépnek fel, ahol eddig még sosem! Az ország három legnagyobb fedett csarnokát veszik be: 2018. március 17-én a győri Audi Arénában, március 24-én a debreceni Főnix Csarnokban, április 6-án pedig a Papp László Budapest Sportarénában lépnek színpadra.

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.