EUR: 321,80 Ft
CHF: 280,47 Ft
2018. október 16., kedd
Gál

Egyéb Debrecen

Hamarosan startol a reptéri futóverseny!

A világ számos repülőteréhez hasonlóan a Debrecen Airport idén is megszervezi – immár másodszor – a II. „Wizz Air Debrecen Airport Run” futóversenyt, amelynek hivatalos időpontja 2018. április 22., vasárnap. A futást a Debrecen Airport kifutópályáján rendezik meg.

Az eseményre több mint ezer aktív résztvevőre és számtalan lelkes szurkolóra számítunk Debrecenből, Hajdú-Bihar megyéből és egész Kelet-Magyarországról, Kárpátaljáról, a Partiumból és Kassáról is, így a repülőtér teljes vonzáskörzetéből. Természetesen külföldi versenyzőkre is számítunk: Londonból, Párizsból, Münchenből, Milanóból, Moszkvából, Eindhovenből, Malmöből és Tel-Avivból már közvetlen járatokkal érkezhetek a versenyzők.  A futás mellett kísérőprogramokkal is készülnek a rendezők és együttműködő partnereik, ebből kifolyólag kortól és érdeklődési körtől függetlenül mindenki megtalálhatja a helyét. A futók és más kilátogatók is értékes nyereményekkel gazdagodhatnak a rendezvény során.


MTI Fotó: Mohai Balázs

Kapcsolódó Cikkek

 • Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Vége! Kivezetik a lakás-takarékpénztárak állami támogatását

  Az Országgyűlés kedden kivételes eljárásban határozott a lakás-takarékpénztárak állami támogatásának kivezetéséről. A döntés nem érinti a már megkötött lakás-előtakarékossági szerződéseket, az állami támogatás a törvény hatályba lépését követően megkötött, illetve meghosszabbított szerződések esetében nem jár majd.

 • Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Korszerű betegfelvételi központ várja a csepelieket is

  Mostantól korszerűsített és bővített betegfelvételi központ fogadja a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet épületébe érkezőket. A fekvő- és a járóbetegek felvételének szétválasztásával gyorsabb lesz a regisztráció, és csökken a várakozási idő.

 • Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  Figyelemfelhívó séta a nők egészségéért

  A mellrák megelőzése érdekében a szűrővizsgálatok fontosságára igyekezett felhívni a figyelmet a Fagyöngy Egyesület, akik október első hétvégéjén idén is megrendezték a már hagoymányosnak nevezhető rózsaszín lufis sétájukat Veszprém belvárosában.

 • Öt sérült a karambolban

  Öt sérült a karambolban

  Összeütközött két autó az M5-ös autópálya soroksári szakaszán múlt kedden, öt ember megsérült. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-hez eljuttatott közleményben arról tájékoztatott, egy időre az érintett útszakaszon egy sávra szűkült le a forgalom.