EUR: 317,37 Ft
CHF: 279,51 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Egyéb Debrecen

Hamarosan startol a reptéri futóverseny!

A világ számos repülőteréhez hasonlóan a Debrecen Airport idén is megszervezi – immár másodszor – a II. „Wizz Air Debrecen Airport Run” futóversenyt, amelynek hivatalos időpontja 2018. április 22., vasárnap. A futást a Debrecen Airport kifutópályáján rendezik meg.

Az eseményre több mint ezer aktív résztvevőre és számtalan lelkes szurkolóra számítunk Debrecenből, Hajdú-Bihar megyéből és egész Kelet-Magyarországról, Kárpátaljáról, a Partiumból és Kassáról is, így a repülőtér teljes vonzáskörzetéből. Természetesen külföldi versenyzőkre is számítunk: Londonból, Párizsból, Münchenből, Milanóból, Moszkvából, Eindhovenből, Malmöből és Tel-Avivból már közvetlen járatokkal érkezhetek a versenyzők.  A futás mellett kísérőprogramokkal is készülnek a rendezők és együttműködő partnereik, ebből kifolyólag kortól és érdeklődési körtől függetlenül mindenki megtalálhatja a helyét. A futók és más kilátogatók is értékes nyereményekkel gazdagodhatnak a rendezvény során.


MTI Fotó: Mohai Balázs

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.