EUR: 324,56 Ft
CHF: 298,73 Ft
2019. augusztus 19., hétfő
Huba

Egyéb Debrecen

Hamarosan startol a reptéri futóverseny!

A világ számos repülőteréhez hasonlóan a Debrecen Airport idén is megszervezi – immár másodszor – a II. „Wizz Air Debrecen Airport Run” futóversenyt, amelynek hivatalos időpontja 2018. április 22., vasárnap. A futást a Debrecen Airport kifutópályáján rendezik meg.

Az eseményre több mint ezer aktív résztvevőre és számtalan lelkes szurkolóra számítunk Debrecenből, Hajdú-Bihar megyéből és egész Kelet-Magyarországról, Kárpátaljáról, a Partiumból és Kassáról is, így a repülőtér teljes vonzáskörzetéből. Természetesen külföldi versenyzőkre is számítunk: Londonból, Párizsból, Münchenből, Milanóból, Moszkvából, Eindhovenből, Malmöből és Tel-Avivból már közvetlen járatokkal érkezhetek a versenyzők.  A futás mellett kísérőprogramokkal is készülnek a rendezők és együttműködő partnereik, ebből kifolyólag kortól és érdeklődési körtől függetlenül mindenki megtalálhatja a helyét. A futók és más kilátogatók is értékes nyereményekkel gazdagodhatnak a rendezvény során.


MTI Fotó: Mohai Balázs

Kapcsolódó Cikkek

 • Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Sorra zárnak be Szeged éttermei, üresedik a belváros

  Bár Botka Lászlóék hurráoptimista propagandát tolnak, és szerintük virágzik a szegedi gasztroélet, a valóságban egyre több vendéglős húzza le a rolót végleg Szegeden, akik pedig egyelőre még kitartanak, azoknak számos problémával kell megküzdenie.

 • Iskolakezdési támogatás

  Iskolakezdési támogatás

  Dunaújvárosban is igénybe vehető az iskolakezdési támogatás. A juttatást azok kaphatják meg, akiknek gyermeke az idei évben kezdi meg általános iskolai tanulmányait.

 • Méltó módon ünnepelni

  Méltó módon ünnepelni

  A nemzeti ünnepek – mint a közelgő augusztus 20. – szép eseménye, hogy a társasházakra is kikerülnek a zászlók épp úgy, mint a közintézményekre.

 • Applikáció készül a turisztikai látnivalókról

  Applikáció készül a turisztikai látnivalókról

  Hamzáné Lakó Judit két – az idegenforgalom szempontjából fontos – szervezetet irányít Kecskeméten. Az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület titkáraként Kecskemét és a környező települések értékeinek bemutatásáért dolgozik, a Hírös Város Turisztikai Központ szakmai vezetőjeként pedig rendezvényeket szervez a kecskemétiek és az ide látogató vendégek számára.