2019. március 26., kedd
Emánuel

Egyéb XIII.kerület

Harrach Tamás: Valós probléma a migrációs válság kezelése

Nyugat-Európa országai is kezdenek felébredni Csipkerózsika-álmukból. Sorra buknak meg a migránstámogató kormányok a választásokon. A hazai ellenzék viszont még mindig ragaszkodik a kontinens végét jelentő politikához.

Harrach Tamás, a kerület Fidesz–KDNP-frakciójának országgyűlési képviselőjelöltje elmondta, neki az is a feladata, hogy megvédje a kerületben élők biztonságát.


Harrach Tamás elmondta, egy jó képviselőnek az is a feladata, hogy megvédje a kerület lakosait a fenyegető veszélytől

Németország évszázadok óta bevándorlóországnak számít, de az elmúlt években jelentősen megnőtt  migránshátterű népessége, jelenleg már a lakosság 22 és fél százalékát éri el számuk.
–A tavalyi német választások egyértelmű kudarca után Merkel kancellár asszony kénytelen változtatni elhibázott szemléletén. Az arab sajtótermékek elemzéséből kiderül, hogy szerintük is a kivándorlók túlnyomó többségét a jobb megélhetés vágya vezényli. Viszont egyre többet lehet olvasni a nyugaton élő bevándorlók integrációjának kudarcáról, amiért sokan a helyieket teszik felelőssé – mondta el lapunknak Harrach Tamás, aki hozzátette, Benjamin Netanjahu miniszterelnök szerint az izraeli migránsvédő kampány mögött Soros György és az európai baloldaliak és liberálisok által finanszírozott szervezetek állnak.

Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök és Orbán Viktor együtt küzdenek Soros György migránspolitikája ellen. Persze a magyar baloldal szerint csak álproblémáról van szó (Fotó: MTI)

– Egy jó egyéni képviselőnek három fontos feladata van. Minél több, a kerületi lakosok számára előnyös beruházást támogasson, a meglévő értékeket óvja és gondoskodjon az itt élők biztonságáról. Az Orbán-kormány politikájának egyik fontos célkitűzése, hogy megelőzi a lehetséges veszélyeket és nem válságkezelést folytat – mondta el véleményét Harrach Tamás.


Kapcsolódó Cikkek

  • Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Cipőfűzővel fojtotta meg élettársát egy rab

    Emberölés és fogolyszökés miatt emelt vádat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy nagyecsedi férfi ellen, aki tavaly júniusban börtönbüntetését töltötte, de eltávozása alatt megfojtotta 19 éves élettársát – közölte a főügyészség vezetője kedden az MTI-vel.

  • Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Hatvanmillió forintra bírságolták a Magyar Posta biztosítót

    Összesen 60 millió forint bírságot szabott ki a jegybank a Magyar Posta biztosítóira: a Magyar Nemzeti Bank (MNB) egyebek közt nyilvántartási, adatszolgáltatási, informatikai, ügyféltájékoztatási, panaszkezelési és a biztosítási szerződési feltételeket érintő jogsértések miatt hozott intézkedéseket és rótt ki bírságot a Magyar Posta Biztosító Zrt.