EUR: 313,80 Ft
CHF: 276,38 Ft
2019. március 19., kedd
József, Bánk

Külföld

Hazafinak nevezte Orbánt Trump volt tanácsadója

Steve Bannon, a Breitbart amerikai hírportál egykori főszerkesztője és Donald Trump amerikai elnök volt tanácsadója, illetve fő stratégája a svájci Die Weltwoche című lap rendezvényén tartott beszédek és a Hetek című hetilap kérdésére mondta el véleményét Orbán Viktor miniszterelnökről.

Szerinte a kormányfő hasonlít Donald Trumpra abból a szempontból, hogy a sajtó nem igazán akar azokról az eredményekről írni, amelyeket elértek. – Orbán egy igazi hazafi és egy igazi hős – vélekedett, hozzátéve, hogy nem tudja megjósolni a magyar választás eredményét, de szerinte Orbán az elvek embere.


– Úgy vélem, hogy ma a hitelesség és a meggyőződés jelenti a tartós sikert. A magyar miniszterelnök Donald Trumppal együtt tökéletes példa arra az emberre, akiről a mainstream média sosem hajlandó egy jó szót sem szólni, és ez a legfőbb oka annak, hogy kedveljük őt – fogalmazott.

EPA/ENNIO LEANZA

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • A nap képe: Úttalan utakon

  A nap képe: Úttalan utakon

  A lengyel Jack Skopinski által tervezett elektromos “off-road” kerekesszék lehetővé teszi a fogyatékkal élők számára, hogy az egyeletlenebb, murvás útszakaszokat, dombokat is simán leküzdje.

 • Szakítani akart, megrendezte saját halálát

  Szakítani akart, megrendezte saját halálát

  Egy kínai nő igen morbid módon próbálta párja tudomására hozni, hogy szakít vele. Ahelyett, hogy kerek perec közölte volna, hogy vége kapcsolatuknak, inkább megrendezte saját halálát.

 • Török terrorista gyilkolt Utrechtben

  Török terrorista gyilkolt Utrechtben

  Lövöldözés történt hétfő délelőtt a hollandiai Utrecht városában egy villamoson, amely következtében három ember életét vesztette, többen pedig megsebesültek.