2018. november 19., hétfő
Erzsébet

Belföld

Hazugságai miatt fenyegetőzik Karácsony

Nem cáfolta a Figyelő korábbi értesüléseit Karácsony Gergely, helyette inkább fenyegetőzni kezdett, ugyanis a Lap korábban megírta, hogy az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje nem beszél semmilyen idegen nyelvet és a doktori iskolát sem fejezte be.

Karácsony Gergely a zuglói önkormányzat által támogatott rádióműsorban az őt bemutató a Figyelő által készített portré cikket magyarázta meg.


Zugló polgármestere Fiala János műsorában beszélt a róla szóló Figyelő-cikkről, amelyben szinte felvezetés és kérdés nélkül kezdtek bele a cikk, annak tartalma, szerzője és vélt informátorainak elemzésébe – írja a Figyelő.

A rádióinterjúban azt állította a politikus, hogy 2007-ben felvételt nyert az ELTE Politikatudományi Doktori Iskolájába és két évvel később már a politikai élet résztvevője volt, és emiatt nem fejezte be iskoláját. Azt viszont nem említette a politikus, hogy a Figyelő szerint Karácsony 2000-ben kezdte meg doktori képzését a budapesti Corvinus Egyetemen, ahonnan 2003-ban eltanácsolták, és csak ezek után jelentkezett az ELTE-re.


Karácsony egyébként egyetlen pontját sem tagadta a Figyelő cikkének, a szerkesztőségnek egyelőre helyreigazítási kérelmet nem küldött, inkább a szerzőt és az általa vélt informátorokat próbálta rossz színben feltüntetni, megfenyegetni. Ahogy fogalmazott: „Nagyrészt ugye én azt az elvet követem, amit Churchill mondott, hogy én sokszor visszanyelem a szavaimat és ez egy nagyon egészséges étrend. Úgyhogy én is úgy vagyok vele, hogy majd április 9-én lehet, hogy néhány dolgot elmesélek, de addig ez nem érdekes. De van egy másik, egy nem-politikus énem és ott azért húzom a strigulákat” –  olvasható a Figyelő oldalán.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Pro Urbe díjat kapott Eszenyi Enikő

  Pro Urbe díjat kapott Eszenyi Enikő

  A főváros napján, a Budapest egyesítésének 145. évfordulója alkalmából tartott ünnepségen az Újvárosháza dísztermében a főváros közgyűlése Pro Urbe Budapest díjat adományozott Eszenyi Enikő Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművésznő, színházi rendező, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, a Magyar Kultúra Nagykövete, a Vígszínház igazgatója részére a magyar színház- és filmművészetben nyújtott felejthetetlen alakításaiért, a Vígszínház művészeti tevékenységének sikeres megújításáért végzett vezetői és rendezői munkásságáért.

 • A múlt nélkül nem lehet előre menni

  A múlt nélkül nem lehet előre menni

  A múlt nélkül nem lehet előre menni – fogalmazott a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára hétfőn Budapesten, a Hadtörténeti Levéltár és Hadtörténeti Múzeum alapításának 100.

 • Kínos! Márky-Zay Pétert hazugságon kapták

  Kínos! Márky-Zay Pétert hazugságon kapták

  Saját magát cáfolta meg a politikus, aki ugyan korábban még azt mondta a hódmezővásárhelyi kórházról, hogy életveszélyes, most kiderült, a lánya idén nyáron a vásárhelyi kórházat választotta gyakorlati helyszínül, ráadásul nem először.