2019. február 19., kedd
Zsuzsanna

Belföld

Hazugságai miatt fenyegetőzik Karácsony

Nem cáfolta a Figyelő korábbi értesüléseit Karácsony Gergely, helyette inkább fenyegetőzni kezdett, ugyanis a Lap korábban megírta, hogy az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje nem beszél semmilyen idegen nyelvet és a doktori iskolát sem fejezte be.

Karácsony Gergely a zuglói önkormányzat által támogatott rádióműsorban az őt bemutató a Figyelő által készített portré cikket magyarázta meg.


Zugló polgármestere Fiala János műsorában beszélt a róla szóló Figyelő-cikkről, amelyben szinte felvezetés és kérdés nélkül kezdtek bele a cikk, annak tartalma, szerzője és vélt informátorainak elemzésébe – írja a Figyelő.

A rádióinterjúban azt állította a politikus, hogy 2007-ben felvételt nyert az ELTE Politikatudományi Doktori Iskolájába és két évvel később már a politikai élet résztvevője volt, és emiatt nem fejezte be iskoláját. Azt viszont nem említette a politikus, hogy a Figyelő szerint Karácsony 2000-ben kezdte meg doktori képzését a budapesti Corvinus Egyetemen, ahonnan 2003-ban eltanácsolták, és csak ezek után jelentkezett az ELTE-re.


Karácsony egyébként egyetlen pontját sem tagadta a Figyelő cikkének, a szerkesztőségnek egyelőre helyreigazítási kérelmet nem küldött, inkább a szerzőt és az általa vélt informátorokat próbálta rossz színben feltüntetni, megfenyegetni. Ahogy fogalmazott: „Nagyrészt ugye én azt az elvet követem, amit Churchill mondott, hogy én sokszor visszanyelem a szavaimat és ez egy nagyon egészséges étrend. Úgyhogy én is úgy vagyok vele, hogy majd április 9-én lehet, hogy néhány dolgot elmesélek, de addig ez nem érdekes. De van egy másik, egy nem-politikus énem és ott azért húzom a strigulákat” –  olvasható a Figyelő oldalán.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Zsidólistázó jobbikos váltja Szávayt

    Zsidólistázó jobbikos váltja Szávayt

    Bencsik Jánost, egy másik listaállító nácit jelöl a Jobbik a nőveréssel hencegő Szávay István helyére. Bencsik Gyöngyösi Márton beszéde után maga kezdett információ gyűjtésbe azokról az ‘izraeli ügynökökről” akik szerinte uralják Amerikát.

  • Tovább bohóckodnak az ellenzékiek

    Tovább bohóckodnak az ellenzékiek

    Durva helyesírási hibával írt papírlappal érkezett tegnap a mentelmi bizottság elé két MSZP-s képviselő: Kunhalmi Ágnes és Bangóné Borbély Ildikó, akiket a túlóratörvény szavazásának decemberi akadályozása miatt ítélt illetménymegvonásra a házelnök.