2018. április 21., szombat
Konrád

Belföld

Húsvéti mém lett a “se**bek*rós” Jobbik-alelnök

Bár a női jogvédő szervezetek nem nagyon reagálnak  a közvetlen beosztottját análszexszel fenyegető jobbikos polgármester, Janiczak Dávid agresszív, szexista beszólására, amelyről napok óta kering hangfelvétel a világhálón, az internet népe nem ilyen kegyes. A Húsvét jegyében több sajátos locsolóverset tartalmazó mémet is találtunk, amelynek készítőit megihlette a jobbikos botránypolitikus “Szárazon k**lak se**be az összes fa***al!” kijelentése.

Janiczak Dávid, Jobbik-alelnök, Ózd polgármestere szívesen szerepel akár meztelenül is a világhálón, ahogy ezt korábban már bebizonytotta, így azt is el tudjuk képzelni, hogy a hiúságát legyezgetheti a tény: ő lett a húsvéti előkészületek mémkirálya. Két olyan fake-fotót is találtunk, amelynek készítői szerint a húsvéti locsolkodás szokásának reklámozására Janiczak “Se**bek*ró” Dávid a legalkalmasabb.


/Fotó: Facebook

/Fotó: Facebook

Mint ismert: nemrégiben került nyilvánosságra az a hangfelvétel, amelyen hallható, ahogy egy teljesen hétköznapi beszélgetésben női kabinetfőnökével Janiczak közli: “Szárazon k**la se**be az összes fa***al!”, miután előtte utasította: “Oda dobod fel a pi**ádat.”

Előbbi mondat irodalmi magassága csak a női jogvédőket és napokig a “független” médiát hagyta hidegen, az internet arctalan kritikusai, a mémgyártók szívesen használták legújabb, húsvéti ihletésű műveikben.


/Fotó: Facebook

/Fotó: Facebook

Az egyik szerző meghagyta ennek a szép szokásnak a népi motívumait és azoknak a hölgyeknek továbbítja Janiczak üzenetét, akik “nem angyalok”, a másik alkotó már nem hagyta figyelmen kívül azt a körülményt sem, hogy az eredeti ötletgazda Vona Gábor Jobbik-elnök hűséges katonája, ahogy azt sem, hogy a Janiczak vezette önkormányzat nem nagyon tűri az ellentmondást.

Bár a mémek igyekeznek tompítani a szexista, agresszív mondat élét, mi azért mégsem ezekkel kívánunk olvasóinknak kellemes húsvéti ünnepeket.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Friderikusz: Fenyőt össze akartam békíteni Gyárfással

    Friderikusz: Fenyőt össze akartam békíteni Gyárfással

    Nagymenő vagy kicsinyes alak? Jövőbelátó zseni vagy gazember? – 43 éves korában végezték ki brutálisan Fenyő Jánost. Életében is megosztó személyiség volt, akadtak akik rajongtak érte, míg mások egyenesen gyűlölték.

  • Varga Mihály: A gazdaságpolitikai célok változatlanok maradnak

    Varga Mihály: A gazdaságpolitikai célok változatlanok maradnak

    A választások eredménye megerősítette, hogy a gazdaságpolitikai célok változatlanok maradnak, így a következő években is a tartós, évi 4 százalék körüli növekedés, a stabil pénzügyi alapok fenntartása, az államadósság csökkentése, az államháztartási hiány további mérséklése, a munkanélküliség csökkentése és a teljes foglalkoztatás megvalósítása kiemelten fontos marad – mondta a nemzetgazdasági miniszter pénteken Budapesten.