EUR: 324,64 Ft
CHF: 279,34 Ft
2018. július 19., csütörtök
Emília

Belföld

Húsvéti mém lett a “se**bek*rós” Jobbik-alelnök

Bár a női jogvédő szervezetek nem nagyon reagálnak  a közvetlen beosztottját análszexszel fenyegető jobbikos polgármester, Janiczak Dávid agresszív, szexista beszólására, amelyről napok óta kering hangfelvétel a világhálón, az internet népe nem ilyen kegyes. A Húsvét jegyében több sajátos locsolóverset tartalmazó mémet is találtunk, amelynek készítőit megihlette a jobbikos botránypolitikus “Szárazon k**lak se**be az összes fa***al!” kijelentése.

Janiczak Dávid, Jobbik-alelnök, Ózd polgármestere szívesen szerepel akár meztelenül is a világhálón, ahogy ezt korábban már bebizonytotta, így azt is el tudjuk képzelni, hogy a hiúságát legyezgetheti a tény: ő lett a húsvéti előkészületek mémkirálya. Két olyan fake-fotót is találtunk, amelynek készítői szerint a húsvéti locsolkodás szokásának reklámozására Janiczak “Se**bek*ró” Dávid a legalkalmasabb.


/Fotó: Facebook

/Fotó: Facebook

Mint ismert: nemrégiben került nyilvánosságra az a hangfelvétel, amelyen hallható, ahogy egy teljesen hétköznapi beszélgetésben női kabinetfőnökével Janiczak közli: “Szárazon k**la se**be az összes fa***al!”, miután előtte utasította: “Oda dobod fel a pi**ádat.”

Előbbi mondat irodalmi magassága csak a női jogvédőket és napokig a “független” médiát hagyta hidegen, az internet arctalan kritikusai, a mémgyártók szívesen használták legújabb, húsvéti ihletésű műveikben.


/Fotó: Facebook

/Fotó: Facebook

Az egyik szerző meghagyta ennek a szép szokásnak a népi motívumait és azoknak a hölgyeknek továbbítja Janiczak üzenetét, akik “nem angyalok”, a másik alkotó már nem hagyta figyelmen kívül azt a körülményt sem, hogy az eredeti ötletgazda Vona Gábor Jobbik-elnök hűséges katonája, ahogy azt sem, hogy a Janiczak vezette önkormányzat nem nagyon tűri az ellentmondást.

Bár a mémek igyekeznek tompítani a szexista, agresszív mondat élét, mi azért mégsem ezekkel kívánunk olvasóinknak kellemes húsvéti ünnepeket.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Orbán Balázs: Működik a Modern városok, indul a Modern falvak program

  Orbán Balázs: Működik a Modern városok, indul a Modern falvak program

  A Modern városok program 200-nál több, már elindult projektjének háromnegyede tervezési, illetve kivitelezési szakaszban van, és jövőre indulhat a legkisebb települések népességmegtartó képességét fejlesztő Modern falvak program – mondta a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában.

 • Az ENSZ migrációs csomagja nem képviseli az európaiak érdekeit

  Az ENSZ migrációs csomagja nem képviseli az európaiak érdekeit

  Az ENSZ globális migrációs csomagja nem az európai emberek, hanem a kibocsátó országok érdekeit képviseli – hangsúlyozta a Kossuth rádió 180 perc című műsorában csütörtök reggel a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára.

 • Idén eddig 851 millió forint tartozást engedett el az állam a gyermekek után

  Idén eddig 851 millió forint tartozást engedett el az állam a gyermekek után

  Idén minimum tízmilliárd forint áll rendelkezésre azon családok számára, ahol legalább három gyermek van és jelzáloghitel-tartozással rendelkeznek. Számukra januártól a harmadik gyerektől gyermekenként egymillió forintos kedvezmény jár a hiteltörlesztéshez, eddig már 851 családot támogatott így az állam – tudta meg a Magyar Idők.