EUR: 323,13 Ft
CHF: 286,40 Ft
2018. augusztus 15., szerda
Mária

Egyéb Ózd

Ideiglenes megoldás a kátyúk ellen

Az elmúlt hetekben rendkívül felgyorsult a 26-os számú főút egyes szakaszai minőségének romlása. Részmegoldásként felmarják a balesetveszélyes részeket.

Megkezdte a 26-os számú főút Dubicsány és Vadna közötti szakaszának felújítását a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Mivel a téli technológia csak a kialakult gödrök, kátyúk tömedékelésére ad lehetőséget, vagyis kis foltokban való karbantartást tesz lehetővé, ezért a cég a kopóréteg felmarása mellett döntött.  Így a tavasztól őszig alkalmazott technológia elkezdéséig járható lesz ez a szakasz.


Felmarják a kátyús szakaszokat

Peiker Tamás megyei igazgató elmondta: az autósoknak a meleg aszfaltot engedélyező tavaszi időszakig – amikor új kopóréteget hordanak fel – ezen a felmart, de kátyúmentes burkolaton kell majd közlekedniük. Ebben az évszakban az aszfaltkeverő üzemek szüneteltetik működésüket, és újraindulásukig várni kell a munkálatok elkezdésével.

Kapcsolódó Cikkek

 • In memoriam Matus György

  In memoriam Matus György

  72 éves korában elhunyt Matus György, a Vörösmarty Színház művésze, aki 20 évig volt a Miskolci Nemzeti Színház társulatának tagja.

 • Licitáljon, hogy segíthessen!

  Licitáljon, hogy segíthessen!

  A nyíregyházi Tomek Zoltán jól ismert a futball szurkolói körökben. A 42 éves kétgyermekes, súlyosan beteg édesapáért az elmúlt egy évben összefogott az egész magyar sporttársadalom.

 • Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  A kétezres évek egyetlen miskolci zenekara a Holdviola, mely országosan is ismert és sikeres. Tízéves évfordulójukra készülve kerestük meg Farkas Pétert, a formáció vezetőjét, hogy beszéljen nekünk az indulásról, sikerekről és az elkövetkezendő időszak terveiről.

 • Cserkészek táboroztak

  Cserkészek táboroztak

  Láthatóan jó hangulatban telt a visegrádi négyek országaiból érkező cserkészek számára szervezett nemzetközi találkozó, amelynek Dunaújváros adott otthont.