2018. november 16., péntek
Ödön

Egyéb Ózd

Ideiglenes megoldás a kátyúk ellen

Az elmúlt hetekben rendkívül felgyorsult a 26-os számú főút egyes szakaszai minőségének romlása. Részmegoldásként felmarják a balesetveszélyes részeket.

Megkezdte a 26-os számú főút Dubicsány és Vadna közötti szakaszának felújítását a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Mivel a téli technológia csak a kialakult gödrök, kátyúk tömedékelésére ad lehetőséget, vagyis kis foltokban való karbantartást tesz lehetővé, ezért a cég a kopóréteg felmarása mellett döntött.  Így a tavasztól őszig alkalmazott technológia elkezdéséig járható lesz ez a szakasz.


Felmarják a kátyús szakaszokat

Peiker Tamás megyei igazgató elmondta: az autósoknak a meleg aszfaltot engedélyező tavaszi időszakig – amikor új kopóréteget hordanak fel – ezen a felmart, de kátyúmentes burkolaton kell majd közlekedniük. Ebben az évszakban az aszfaltkeverő üzemek szüneteltetik működésüket, és újraindulásukig várni kell a munkálatok elkezdésével.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rossz a menetrend!

  Rossz a menetrend!

  Egy rejtettkamerás felvétel szerint az ütemezés miatt késnek a városban közlekedő buszok.

 • Márton-napi vigadalom

  Márton-napi vigadalom

  Szekszárdon november 10-én és 11-én szervezték meg a Márton-napi rendezvényt, amelyet negyedik alkalommal rendezett meg a város.

 • Még tizennégy fellépő

  Még tizennégy fellépő

  Újabb három külföldi és tizenegy magyar zenekar fellépését jelentette be a Rockmaraton szervező csapata.