EUR: 321,20 Ft
CHF: 281,49 Ft
2018. november 18., vasárnap
Jenő

Külföld

Idős nénit ütöttek le a migránsok egy templomban – videó!

Gyalázatos videó bukkant fel a Twitteren, amelyben az látható, ahogy egy keresztény templomban békésen olvasó idős francia hölgyet Allah nevében megtámad két migráns férfi, az egyik ököllel le is üti a védtelen, idős asszonyt.

A két migráns semmire nincs tekintettel, és ez is azt bizonyítja, hogy Nyugat- Európában, így Franciaországban is a balliberális vezetők által az európaiakra kényszerített bevándorlás káros hatásai erősen érződnek a hétköznapokban is.


Ami kiderül tehát a francia videóból, hogy bizony senki nincs biztonságban, még akkor sem ha épp egy templomban imádkozik, és akkor különösen nem, ha épp nő vagy gyerek az illető.

Kapcsolódó Cikkek

  • Verekedés tört ki a Srí Lanka-i parlamentben

    Verekedés tört ki a Srí Lanka-i parlamentben

    Ismét egymásnak estek a képviselők Srí Lankán pénteken, miután a parlament újfent megvonta bizalmát az államfő által október végén sebtében kinevezett Mahinde Radzsapaksze miniszterelnöktől és kormányától az ellenzék által kezdeményezett bizalmatlansági indítvány eredményeképpen.

  • Rekordáron cserélt gazdát David Hockney festménye

    Rekordáron cserélt gazdát David Hockney festménye

    Kortárs művész esetében aukciós rekordot jelentő 90,3 millió dollárért (25,5 milliárd forint) cserélt gazdát a britek egyik leghíresebb művészeként számon tartott David Hockney egy festménye a Christie’s aukciósház csütörtök esti licitjén New Yorkban.