2018. augusztus 15., szerda
Mária

Külföld

Idős nénit ütöttek le a migránsok egy templomban – videó!

Gyalázatos videó bukkant fel a Twitteren, amelyben az látható, ahogy egy keresztény templomban békésen olvasó idős francia hölgyet Allah nevében megtámad két migráns férfi, az egyik ököllel le is üti a védtelen, idős asszonyt.

A két migráns semmire nincs tekintettel, és ez is azt bizonyítja, hogy Nyugat- Európában, így Franciaországban is a balliberális vezetők által az európaiakra kényszerített bevándorlás káros hatásai erősen érződnek a hétköznapokban is.


Ami kiderül tehát a francia videóból, hogy bizony senki nincs biztonságban, még akkor sem ha épp egy templomban imádkozik, és akkor különösen nem, ha épp nő vagy gyerek az illető.

Kapcsolódó Cikkek

  • A szárazság miatt lovakat ölnek le Norvégiában

    A szárazság miatt lovakat ölnek le Norvégiában

    A rendkívüli szárazság miatt nehezen és csak magas áron jutnak elegendő takarmányhoz állataik számára a gazdák Norvégiában, ezért sokan kénytelenek leölni lovaikat – számolt be hétfőn az NRK norvég közszolgálati adó.

  • Emelkedett a Görögországba érkező illegális bevándorlók száma

    Emelkedett a Görögországba érkező illegális bevándorlók száma

    A Törökország és Görögország között húzódó szárazföldi határon az év első hét hónapjában háromnegyedével emelkedett az illegális határátlépések száma az előző év azonos időszakához képest, az említett határszakaszon mintegy 29500-an kíséreltek meg bejutni az unió területére – közölte friss jelentésében az unió határvédelmi ügynöksége (Frontex).