EUR: 315,87 Ft
CHF: 281,22 Ft
2019. március 26., kedd
Emánuel

Külföld

Így árasztják el a migránsok Bécs belvárosát – Videó!

Rejtett kamerás felvételt készített az Origo stábja Bécs belvárosában. A videóból kiderül az osztrák főváros tele van muszlim bevándorlókkal.

Az igazán megdöbbentő a bécsi Nyugati pályaudvar: nem engedték be forgatni a stábunkat, mert az egyik migráns szólt egy rendésznek. A rendész persze a migráns érdekét képviselte. Láthatóan a helyi őrök igen jó viszonyban vannak a pályaudvar minden szegletéből feltűnő migránsokkal, akik közül többen életvitelszerűen tartózkodnak ott. Magyarul, az elegáns, gyönyörűen felújított, műemléki épületben laknak – írja az Origo.


A portál munkatársai a tiltás után pár órával készítette a rejtett kamerás felvételt, amin láthatóan rengeteg migráns lepi el az utcákat.

További cikkek:


 

 

Kapcsolódó Cikkek

 • Kizárás fenyegeti az LMP-t

  Kizárás fenyegeti az LMP-t

  Mivel a Jobbikkal karöltve támogatja az LMP Mirkóczki Ádám és Puzsér Róbert indulását is az őszi helyhatósági választásokon, akár az LMP kizárása is szóba jöhet a pártot magába foglaló EP-pártszövetségnél, az Európai Zöld Pártnál, mivel Philippe Lamberts frakció-szóvivő korábban úgy nyilatkozott: az LMP és a Jobbik szövetsége elfogadhatatlan.

 • Egy azték uralkodó sírjának nyomaira bukkanhattak Mexikóban

  Egy azték uralkodó sírjának nyomaira bukkanhattak Mexikóban

  Egy azték uralkodó sírhelyét jelölhetik azok az áldozati ajándékok, köztük egy gazdagon díszített, harcosnak öltöztetett jaguár és egy fiatal fiú maradványai, amelyeket a mexikóvárosi Templo Mayor (nagy templom) romjainál tártak fel a régészek.

 • A Hamász célpontjait bombázza az izraeli hadsereg a Gázai övezetben

  A Hamász célpontjait bombázza az izraeli hadsereg a Gázai övezetben

  Az izraeli hadsereg hétfőn megkezdte a radikális palesztin szervezet, a Hamász állásainak bombázását a Gázai övezetben, miután egy a palesztin területről kilőtt rakéta eltalált egy lakóházat Tel-Aviv térségében – jelentették a hadseregre hivatkozva a hírügynökségek.