2019. január 17., csütörtök
Antal, Antónia

Extra

Így érkezett Lagzi Lajcsi bírósági tárgyalására – Fotók!

Hamarosan véget érhet Lagzi Lajcsi hosszú hónapok óta tartó víz,- gáz-, áramlopási ügyben indított bírósági ügye, aminek még igen kétesélyes a végkifejlete. A fotókon is jól látható, hogy a zenész a tárgyalás kezdete előtt igen meggyötörten, szomorúan foglalta el helyét a tárgyalóteremben.

Lagzi Lajcsi büntetőpere, másfél éves huzavona után szerdán elkezdődik. Családját mérhetetlenül megviselte az a 125 nap, amit rács mögött kellett töltenie 2015-ben. A trombitás gyermekei pedig azóta még jobban féltik apjukat, éppen ezért lánya, Bogi és fia, Lajos úgy döntöttek, a jogi pályát fogják választani.


Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek

 • Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Napi 40 ezret költött Curtis drogra

  Curtis úgy döntött végleg leszámol a démonjaival és bevonul a rehabra. A magyar sztárvilágban többen vannak, akik megjárták a drogpoklot,  de sikerült felállniuk a padlóról és azóta sikert sikerre halmoznak.

 • Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Gór Nagy Mária még nem látta újszülött unokáját

  Megszületett Gór Nagy Mária negyedik unokája. A színésznő elsírta magát, mikor megtudta, hogy kisebbik fia, András édesapa lett, bár a rengeteg teendő mellett még nem volt ideje meglátogatni a család legújabb tagját.

 • Saját apját perelte be Rihanna

  Saját apját perelte be Rihanna

  Egyre népszerűbb Rihanna saját divatmárkája, a Fenty. A cégnév az énekesnő teljes nevéből, a Robyn Rihanna Fentyből származik, és nemrég édesapja, Ronald Fenty is indított egy vállalkozást ezzel a névvel.