EUR: 344,20 Ft
CHF: 320,28 Ft
2020. augusztus 10., hétfő
Lőrinc

Belföld

Így őrjöngött Gyurcsány, mert Czeglédyről kérdezték

Úgy tűnik egyre nehezebben bírja kulturáltan kezelni a hozzáfűzött kérdéseket Gyurcsány Ferenc, ha Czeglédy Csabáról van szó. Miközben DK elnöke folyamatosan védelmébe veszi a különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszervezetben elkövetett – hatmilliárd forintot meghaladó – költségvetési csalással gyanúsított Czeglédy Csabát, Dobrev Klára elismerte, huszonötmillió forinttal tartozik Dobrev Klára cégének az előzetesben ülő Czeglédy Csaba cége.

Gyurcsány most a közösségi oldalán dühöngött, pedig Budai Gyula csak egy egyszerű kérdésre várt tőle választ.


A fideszes képviselő szerint az MSZP és a DK továbbra is falaz Czeglédy Csabának, ezért szólította fel arra Karácsony Gergelyt, az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltjét, Molnár Gyulát, az MSZP, és Gyurcsány Ferencet, a DK elnökét, hogy mondják el, találkoztak-e, kapcsolatba léptek-e Czeglédy Csabával. Nem véletlen az sem, hogy – mint hozzátette – a “maffiabaloldal” ügyvédjének mentelmi jogával kapcsolatos nemzeti választási bizottsági ülésen az MSZP-Párbeszéd által delegált testületi tag is úgy szavazott, hogy ne függesszék fel a politikus mentelmi jogát.

Válasz helyett ezután a Demokratikus Koalíció elnöke minősíthetetlen szavakkal támadta be a baloldali korrupciót feltáró képviselőt a bejegyzésében.


A 888.hu telefonon érte utol Budait, akitől megkérdezték, hogy mit gondol Gyurcsány lelkivilágáról. Budai szerint Gyurcsány írásából egyértelműen kiolvasható, hogy primitív személyiségi szerkezete narcisztikus jellemmel párosul. Zavarodott és kaotikus gondolkodású ember — mondta.

Mint arról beszámoltunk, a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) múlt hét pénteken felfüggesztette a szocialista Czeglédy Csaba mentelmi jogát. Mindez azt jelenti, hogy a képviselőjelöltnek jelentkező politikus újra előzetes letartóztatásba kerül. Czeglédy Gyurcsány és az MSZP segítségével ajánlásokat gyűjtött, hogy képviselőjelöltként a mentelmi jog révén kiszabadulhasson a börtönből.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek