EUR: 312,97 Ft
CHF: 275,82 Ft
2019. március 19., kedd
József, Bánk

Belföld

Így plakátoltatott gyerekekkel Gyurcsány – Fotó!

Az elmúlt napokban több helyen is láttak plakátolni gyerekeket szerte Budapesten.

Minden egyes alkalommal a Gyurcsány-párt plakátjait és szóróanyagait ragasztgatták ki tetszőleges helyszínekre, villanyoszlopokra- tudta meg a Ripost.A lap munkatársai megszólították a gyerekeket, akikről kiderült, hogy van köztük 10 éves(!) is, de a legidősebbek sem voltak több 13-nál.
Ráadásul a Gyurcsány érdekében plakátoló gyerekek azt sem titkolták, hogy illegálisan, zsebbe fizetik őket: “Le kell fotóznunk mobillal, hogy hova ragasztottuk ki a Gyurcsányt, aztán megszámolják és ha megvan ötven, akkor azonnal adnak egy ezrest.-vallotta be egyikük.

Forrás: Ripost

Amikor a Ripost munkatársai azt kérdezték, hogy nem kellene-e iskolában lenniük, csak annyit mondtak, hogy lesz igazolás, segítenek azt is elintézni…

Mint arról beszámoltunk, egyeztetett a szentesi választókerületben a Jobbik és a DK – értesült a Figyelő. A lap úgy tudja, több választókerületben is folynak még tárgyalások.Vona Gábor, a Jobbik elnöke, Szabó Zoltán Ferenc, a párt szentesi jelöltje Kiss Csabával, a Demokratikus Koalíció helyi elnökével tárgyalt a héten Szentesen, a Páterház étteremben – tudta meg a lap.

Talán nem véletlen, hogy Gyurcsány ügyvédje is gyereket használt ki.

Már kilenc iskolaszövetkezet ügyében, mintegy 6,3 milliárd forintos vagyoni hátrány okozása miatt folyik eljárás Czeglédy Csaba ellen. Mint ismert: a baloldal ügyvédjét tavaly június 13-án fogták el, azóta folyamatosan nő a bűnszervezet letartóztatott tagjainak száma.


2017 nyarán számoltunk be arról, hogy a NAV dél-alföldi pénzügyi nyomozói egy munkaerő-közvetítéssel foglalkozó bűnszervezetet lepleztek le. A több milliárd forintos kárt okozó gyanúsítottakat őrizetbe vették, az érintett cégek és személyek vagyonát zárolták.

A gyanú szerint egy férfi éveken keresztül munkavállalókat közvetített különböző áruházláncok részére. Habár az alkalmazottakat az ő vállalkozása felvételiztette és közvetítette ki, bejelentésre már különböző, hozzáköthető iskolaszövetkezetekhez kerültek. Az iskolaszövetkezetek a munkavállalókkal kapcsolatos költségeket egy közbeiktatott cégen keresztül számlázták át a férfi vállalkozásának.

Az álcaként kiépített hálózat működésének célja az volt, hogy a munkaerő-közvetítés fiktív számlák mögé bújtatott alászámlázásával áfafizetésüket csökkentsék.

Ezen túlmenően a munkavállalók béréből levont személyi jövedelemadót sem utalták át az állami költségvetésbe.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek