EUR: 317,37 Ft
CHF: 279,51 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Extra

Így tündököltek a sztárok a Glamour-gálán

Idén tizedik alkalommal rendezték meg a Glamour Women of The Year-díj-átadót a Várkert Bazárban, ahol hazánk kiemelkedő teljesítményt nyújtó hölgyeit díjazták. A nyertesek között szerepelt a Testről és lélekről című film főszereplője, Borbély Alexandra, aki a legjobb színésznőnek járó díjat vihette haza. Az év közösségimédia-sztárja Csobot Adél, az év énekesnője Kollányi Zsuzsi, az év lakberendezője Nikoletti Petra, az év divattervezője Tomcsányi Dóra, míg az év vállalkozója Burján Szafi lett. A díjazottak mellett a hazai sztárok színe-java is ott tündökölt a reflektorfényben.

Demcsák Zsuzsa és Sarka Kata

Ugyan az utóbbi időben Demcsák Zsuzsa és Sarka Kata kerülték a rivaldafényt, a Galmour-gálával ők is kivételt tettek. Mindketten egy dögös, ujjatlan partiszettet választottak.


Epres Panni

Epres Panni ebben az egyszerű, ám kellőképp mutatós magenta színű ruhában érkezett az eseményre.

Csobot Adél, az év közösségi média sztárja

Csobot Adél egy tőle megszokott, vidám és bohókás szettben vehette át Az év közösségimédia-sztárjának járó díjat.


Singh Viki és párja, Tamás

Tagadhatatlanul megvan az összhang Singh Viki és párja, Tamás között, akinek törött kezén a gipsz tökéletesen harmonizált az énekesnő táskájával.

Nagy Adri

Bájos kismamaként tündökölt a gálán Nagy Adri, akinek gömbölyödő pocakjához jól passzolt ez a lágy esésű csíkos ruha.

Borbély Alexandra

Borbély Alexandra egy színházi előadás miatt csak az utolsó pillanatban toppant be a díjátadóra. Az év színésznője az év színének megfelelően erre a félvállas ultraviola ruhakölteményre szavazott.

Hevesi Kriszta

Hevesi Kriszta szőke hajához jól passzolt ez a királykék fodros ruha, sminkjét pedig az íratlan szabályoknak megfelelően a körméhez igazította.

Kapcsolódó Cikkek