2019. november 18., hétfő
Jenő

Belföld

Így vált kínossá a liberális média ámokfutása

Szerdán Lázár Jánost cáfolandó igyekezetében felzabálta magát a liberális média.

Mint arról mi is beszámoltunk a politikus kedden készített egy videót Bécsben, hogy bemutassa, milyen a valóság a bevándorlók által lakott negyedben.


Ezt a kis filmet szerdán megosztotta a közösségi oldalán, amivel szabályos lavina indult el.

Szerdán napközben sorra robbantak a bombák: előbb a Facebook cenzúrázta ki Lázár videóját, majd Vona hajolt a földig Bécs előtt. A szebb napokat – és talán szebb jövőt – is megélt pártelnök akkorát hajbókolt március 15. előtt a bécsi udvar előtt, mint legutóbb a törökök köreiben. Igaz, a törököknél Mekka, míg Bécs színe előtt az udvar felé hajolt meg a nézeteit gyakran változtató pártelnök – írja a 888.hu. Vona a nap folyamán kiadott egy bombasztikus közleményt, melyben bocsánatot kért a bécsiektől Lázár miatt Orbán nevében(!). Hogy mióta érzi magát Orbán magyar hangjának, szóvivőjének, az teljes rejtély, de mindenképpen így akart megnyilatkozni. Szíve joga, ha ettől komolyabb arcnak képzeli magát – teszi hozzá a portál.


Érdekes módon arról nem számolt be Vona és propagandamédiája, hogy 2016 novemberében még ezt mondta az OrosCafé helyi portálnak: “ha valaki jár Brüsszelben, Bécsben, Berlinben vagy más nyugati nagyvárosban az már láthatja, hogy a helyzet azon a határon van, ami nem biztos, hogy kezelhető. Szerintem van egy érzékeny határ, hogy egy többségi társadalom hány százaléknyi idegen kultúrájú személlyel tud együtt élni. Ha ez 10-15% fölé nő, akkor ez olyan irányt vesz, hogy elindul egyfajta versengés.”

Szerda este négy ember súlyosan megsebesült két késes támadásban szerda este az osztrák fővárosban. Egyelőre egy férfit fogtak el, aki a második támadás elkövetője lehet, ő afgán – írta a Pesti Srácok. 

Vona – és leghűbb fegyverhordozója, az internacionalista és intervencióban, belpolitikai befolyásolásban utazó liberális hazai sajtó – azt is elfelejtette megemlíteni, hogy a Jobbik képviselői és aktivistái 2016 januárjában Bécsbe utaztak, hogy ott paprikaspray-ket osztogassanak a bécsi járókelőknek, mert így fejezték ki együttérzésüket a migránshullámtól szenvedő bécsieknek – eleveníti fel a múltat a 888.hu.

Vona Gábor emlékezete nem először hagy ki. Februárban egy sajtótájékoztatón még azt állította, hogy az elmúlt időszakban többször járt a Mátrai Erőműben. Ezzel szemben a társaság  hivatalos válaszban cáfolta Vona Gábor állítását.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek