2018. július 21., szombat
Dániel, Daniella

Belföld

Így védte Vona a nőgyalázó Janiczakot

Vona Gábor a Jobbik elnöke szombati, salgótarjáni lakossági fórumán nyilatkozott a Jobbik alelnöke Janiczak Dávid napokban történt botrányáról. Mint ismert az alelnök anális erőszakkal fenyegette meg női beosztottját.

Vona Gábor az üggyel kapcsolatosan azt mondta, hogy magánbeszélgetésben ez bárkivel megeshet, hogy hasonlóakat mond.


[Janiczak Dávid] úgy fogalmazott egy magánbeszélgetésben, ahogy nem illő, de azt gondolom, hogy ez bárkivel megeshet. Sajnos, az ember magánéletében fogalmaz úgy indulatában vagy bármilyen okból, ami nem helyénvaló. Ő is így fogalmazott, elnézést kért De bocsánatot kért, és azt hiszem, ezzel ő megtette, amit meg kellett tennie – olvasható a Pesti Srácok oldalán.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Felértékelődött a diákmunka a munkaerőhiány miatt

    Felértékelődött a diákmunka a munkaerőhiány miatt

    Felértékelődött a diákmunka a munkaerőhiány miatt, szinte nincs olyan szektor Magyarországon, ahol ne látnák szívesen a diákokat – mondta Hegedűs Csaba, a Prodiák Iskolaszövetkezet operatív igazgatója az M1 aktuális csatornán szombaton.

  • Fél évszázad után változás a budapesti patkányirtásban

    Fél évszázad után változás a budapesti patkányirtásban

    Negyvenhét évig a Bábolna Bio végezte a fővárosban a patkányirtást, ám a legutóbbi közbeszerzési eljárást egy kisebb cégekből álló konzorcium nyerte el. A Bábolna a Közbeszerzési Döntőbizottsághoz fordult, amely azonban az eljárás lezárultáig engedélyezte a szerződéskötést az új szereplővel, különben veszélyesen elszaporodhatnának a rágcsálók – írja szombati számában a Magyar Idők.