EUR: 311,53 Ft
CHF: 259,61 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Extra

Irina Shayk anyaként még dögösebb

Irina Shayk, az orosz származású Victoria Secret-modell édesanyaként jobb formában van, mint valaha. Bradley Cooper párjáról senki sem mondaná meg, hogy alig egy éve szült – és már tervezik az újabb babát –, hiszen kifogástalan az alakja, és ezt rendszeresen meg is mutatja rajongóinak. A 32 éves topmodell ugyanolyan jól mutat egy tengerparton formás lábaival, mint az ágyban szexi fekete csipketopban.

Irina Shayk : Profimedia, Crystal pictures

Profimedia, SIPA USA

Profimedia, SIPA USA

Kapcsolódó Cikkek

 • Nem veszi át díját Natalie Portman

  Nem veszi át díját Natalie Portman

  Natalie Portman amerikai színésznő nem veszi át az izraeli Nobel-díjnak is nevezett, kétmillió dollárral járó Genezis-díját, mert az elmúlt időszak izraeli történései miatt nem engedi a lelkiismerete – írta a Jediót Ahronót című újság honlapja pénteken.

 • Prince halálában senki sem bűnös

  Prince halálában senki sem bűnös

  Vádemelés nélkül fejezte be a két éve elhunyt popsztár, Prince ügyében folytatott vizsgálatot a minnesotai ügyészség, amely szerint az énekes tudta nélkül szedett be hamisított gyógyszert.

 • Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

  Emese: Ha szűz maradok, örökbe fogadok

   A 28 éves szűz színésznőt udvarlói már nem csak szép szavakkal, de több száz milliós összegekkel is bombázzák. Ennek ellenére Emese még egy olyan férfit se talált, akivel szívesen találkozna, pedig nagyon vágyik egy igazi úriemberre, akinek gyerekeket szülhet.