EUR: 321,65 Ft
CHF: 281,93 Ft
2018. november 19., hétfő
Erzsébet

Belföld

Ismét egy Soros-szervezet avatkozna bele a választásokba

A világ legnagyobb, legkiterjedtebb online aktivistahálózata a francia, a német és az olasz választásokat követően Magyarországon is beavatkozna a bevándorlásellenes erőkkel szemben – írja a 888.

Az Avaaz nevű Soros-szervezet körbeküldött egy levelet, amelyben azokat a kérdéseket teszi fel, hogy az aktivistahálózatnak kampányolni kellene-e a magyar kormányfő és pártja a Fidesz ellen. Illetve, hogy támogassa-e a kormány ellen az ellenzéki  pártokat.


A körlevélben a következő áll:

„Kedves Barátaink!


Van 2 percetek, hogy válaszoljatok erre a gyors Avaaz-kérdőívre? Válaszaitok segítenek bennünket, hogy eldöntsük, milyen következő lépéseket tegyünk Magyarországon.

Itt a link: https://www.surveymonkey.com/r/T9PN8T2

Nagyon köszönjük!

Mike és az Avaaz csapata”

A Soros Györgyhöz köthető Avaaz a világ legnagyobb online aktivistahálózatának számít, 194 országban van jelen, valamint 46 millió tagja van – számol be a Soros-szervezetről a 888.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Gruevszki túl sokat tud Gyurcsányról?!

  Gruevszki túl sokat tud Gyurcsányról?!

  Sokat tudhat Gyurcsány Ferenc balkáni maffiakapcsolatairól, ezért igyekszik feltűnően távoltartania magát és elítélnie Nikola Gruevszki macedón ex-miniszterelenököt a baloldal bukott kormányfője – állítja a Ripost.

 • OLAF-os vádemelésben csúcstartók vagyunk

  OLAF-os vádemelésben csúcstartók vagyunk

  Bár az ellenzék és a baloldali sajtó folyamatosan azt mantrázza, hogy Magyarországon eltusolják a korrupciós ügyeket és a bíróságok is a kormány szekerét tolják, a valóság teljesen más, ugyanis az uniós átlagot meghaladóan emel vádat a magyar ügyészség az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) igazságügyi ajánlásai nyomán.

 • Csak kiszáll, és tudja, hogy verseny van

  Csak kiszáll, és tudja, hogy verseny van

  Overdose utódaként emlegetik a most hároméves Tour to Paris-t. A kiváló versenyló az egy évvel ezelőtti kvalifikációja óta minden versenyt megnyert itthon, amin indult.