EUR: 323,05 Ft
CHF: 286,52 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Ózd

Isten éltesse Erzsi nénit!

Századik születésnapja alkalmából köszöntötte fel Papp Bertalannét Riz Gábor országgyűlési képviselő. Erzsi néni 99 és fél évig Rudabányán élt, fél éve pedig a megyei fenntartású ormosbányai idősek otthonának lakója, ahol 24 órás ellátást kap.

A virág és ajándék mellett az Orbán Viktor által küldött emléklapot is átadta a szépkorú hölgynek a képviselő. A ritka kerek évfordulón gyermekei, unokái, dédunokái és a települések polgármesterei is köszöntötték  az ünnepeltet.

Fotó: Lokál
Képalá: Erzsike néni megélt egy évszázadot

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.