2020. június 01., hétfő
Tünde

Belföld

Itt főznek a sztárok!

A konyha nem az a hely, amit évente átrendezünk, arrébb tesszük a vitrineket, máshová helyezzük a polcokat, vagy újra csempézzük a falakat. Otthonunk központi terét úgy érdemes kialakítani, hogy hosszú évekig szolgálja az igényeinket, és szeressünk benne időt tölteni.

A legfrissebb dizájntermékek és a legropogósabb trendek a tavasz első hétvégéjén Budapesten debütálnak. Március 2-4. között a Budapest Sportarénában a legújabb konyhabútorok és konyhagépek, tengernyi konyhai eszköz, kellék, komplett enteriőrök és rengeteg felejthetetlen gasztropillanat várnak rád. Bízd magad a legjobbakra
a 2018-es Konyhakiállítá!


Kelsea Ballerini nashville-i otthonának konyhájában a világos színek, és a letisztult vonalvezetés dominál. A fali díszek nagyon fontosak számára, az énekesnő kedvencei elmondása szerint a gitárok a kedvenc darabjai. „Azt szeretném, ha inspirálnám az embereket, akik belépnek a konyhámba” – nyilatkozta.

Amikor Scott Clifton és felesége beköltöztek új Los Angeles-i lakásukba nagyon különleges ajándékot kaptak a színész apósától. Felesége édesapja bútorkészítő, aki meglepte a házaspárt saját készítésű szekrényeivel. Scott konyhája jó példa arra, hogy a kevesebb több, a konyhabútor egyszerű stílusa különlegessé és gyönyörűvé varázsolta a helyiséget. „Mindig is olyan otthont szerettünk volna, amin meglátszik az apósom keze nyoma”- mesélte.


Suzanne Somers francia külvárosi otthonában hagyományos hangulat uralkodik. A gyönyörű fa szekrények és ajtók illeszkednek az asztal és a székek megjelenéséhez, míg a króm színű tűzhely meglehetős kontrasztban van a berendezés egész stílusával.

Kourtney Kardashian reality sztár természetesen gyönyörű modern konyhával rendelkezik: mészkő padló, plafonról függő világítótestek és persze a legjobb, legújabb konyhai felszerelések.

Lance Bass kedvenc szobája a házban ez a gyönyörű konyha. A rozsdamentes acél kiegészítők, a matt fa padló és a fehér kisméretű csempe világos és tágas hatást kölcsönöznek a helyiségnek. Tökéletes hely egy kis kulináris kreatívkodáshoz, ugye?

Ebben a 770 négyzetméteres New York-i penthouse lakásban a konyhának is jutott elég hely, így Taylor Swift nyugodtan áthívhatja a legjobb barátnőit egy közös főzésre. Drága konyháját gerenda mennyezet fedi, de a márvány konyhasziget és csodaszép vitrinek sem hiányozhatnak a berendezésből.

Kris Jenner konyhája pont olyan, ahogy elképzeljük. Modern, de mégis nagyon elegáns, ahol a fehér szín dominál, és két konyhasziget biztosíja, hogy a szakácskönyvíró ínycsiklandó és látványos fogásokat szolgáljon fel nagy családjának. A fekete-fehér nagyméretű mintás járólap és a csillárok kivételes luxushangulatot kölcsönöznek a helyiségnek. És milyen menő az a hatalmas festmény a falon!

Julia Roberts New York-i 4.5 millió dolláros lakásában a konyha tágas és nyitott. A rozsdamentes acél felületek és a fekete-fehér padló akár rideg, szürke hangulatú konyhát is eredményezhetne, mégis inkább az az érzésünk, hogy egy otthonos szobában vagyunk.

Denise Richards konyhájában egy szakács legszebb álma vált valóra. A színésznő 7.75 millió dolláros kaliforniai otthonában elfért egy kostoló szoba, egy szabályozható hőmérsékletű boros fal és közepén egy óriási U alakú pult. A sötétbarna szekrények, a fehér munkalap és falak harmonikusan egészítik ki egymást.

Gondoltad volna, hogy ebben a tágas és világos konyhában a vámpírfilmek egykori szívtiprója főzi a reggeli kávéját? Úgy tűnik Robert Pattinson nagyon is kedveli a természetes fényt. A gerenda mennyezetet megszakító tetőablakoknak és a fehér falaknak köszönhetően napfényben úszik az étkező és a konyhapult.

Március 2-4. között látogass el a Budapest Sportarénába a 2018-es Konyhakiállításra! A háromnapos rendezvényen élőben is megnézheted a konyha enteriőrjét uraló legfrissebb trendeket, a csempétől a csaptelepig
megtervezheted lakásod központi terének minden egyes szegletét. A helyszínen szakértők segítenek kiválasztani a stílusodhoz illő enteriőröket, színeket és kiegészítőket. Itt minden az újdonságokról szól, megismerkedhetsz a 21. századi ember igényeit maradéktalanul kielégítő konyhatechnológiai innovációkkal, multifunkcionális okoseszközökkel, és egyetlen hétvége alatt számtalan varázslatos gasztropillanattal gazdagodhatsz. Gyere, és szeress bele az új konyhádba!

Kapcsolódó Cikkek

  • Fidesz: Az MSZP hiteltelen nemzeti ügyekben

    Fidesz: Az MSZP hiteltelen nemzeti ügyekben

    Az MSZP hiteltelen a nemzeti ügyekben, a Fidesz a nemzeti összetartozás ügyében senkit nem tekint hitelesnek, aki Gyurcsány Ferenccel összeáll – írta a nagyobbik kormánypárt frakcióigazgatója hétfői közleményében a szocialista Molnár Zsolt nyilatkozatára reagálva.

  • A veszélyhelyzet megszüntetéséről tárgyal az Országgyűlés a héten

    A veszélyhelyzet megszüntetéséről tárgyal az Országgyűlés a héten

    Háromnapos üléssel folytatja munkáját az Országgyűlés ezen a héten. A képviselők kedden ismét a kormány tagjait kérdezhetik, szerdán a koronavírus-járvány miatt elrendelt veszélyhelyzet megszüntetéséről kezdenek tárgyalni, míg csütörtökön a trianoni békeszerződés aláírásának századik évfordulója alkalmából tartanak emlékülést.