2018. április 21., szombat
Konrád

Belföld

Janiczak szeretője lehetett a Borsodnádasdon meggyilkolt lány

Újabb botrány körvonalazódik a Jobbikban, és megint Janiczak Dávid, a Jobbik alelnöke és ózdi polgármestere a főszereplő. A helyi információk szerint Janiczak szeretője volt az a fiatal lány, akit tavaly szeptemberben öltek meg Borsodnádasdon – írja a Bors.

A 17 éves borsodnádasdi K. Csenge eltűnését szeptember 3-án jelentették be hozzátartozói, és a holttestét még aznap megtalálták egy vízelvezető aknában. A gyanú szerint az ittas és „herbás” cigarettát is fogyasztó B. Roland a lányt egyelőre még nem tisztázott okokból lemeztelenítette, majd az aknába dobta. A sértett halálát vízbe fulladás okozta.


A helyiek azt mondják, hogy az ügyben Janiczak Dávidot is kihallgatta a rendőrség, mert a lány telefonjában egy titkokzatos SMS-t találtak, amit a Jobbik alelnöke küldött Csengének, és az áll benne, hogy „ha elmúltál 18 éves, felvállallak” – számol be a Janiczak újabb botrányáról a Bors.

Janiczak Dávid körüli botrányok egyre tovább gyűrűznek. Most sem az első eset, hogy a Jobbik alelnökéről hangfelvétellel bizonyítható megrázó dolgok derülnek ki. Korábban  női beosztottjainak anális megalázásáról került ki egy hangfelvétel.


Majd nemrég a napokban látott napvilágot egy újabb hangfelvétel arról, Janiczak hogyan számolna be egy ellenzéki politikus helyében a legutóbbi önkormányzati bizottsági ülésről, mivel támadná a polgármestert, vagyis saját magát. Majd közli, hogy a polgármester, tehát ő maga tudatosan félre akarta vezetni a bizottságot, végül azt fűzi hozzá, hogy ez meg is történt – olvasható a Pesti Srácokon.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Friderikusz: Fenyőt össze akartam békíteni Gyárfással

    Friderikusz: Fenyőt össze akartam békíteni Gyárfással

    Nagymenő vagy kicsinyes alak? Jövőbelátó zseni vagy gazember? – 43 éves korában végezték ki brutálisan Fenyő Jánost. Életében is megosztó személyiség volt, akadtak akik rajongtak érte, míg mások egyenesen gyűlölték.

  • Varga Mihály: A gazdaságpolitikai célok változatlanok maradnak

    Varga Mihály: A gazdaságpolitikai célok változatlanok maradnak

    A választások eredménye megerősítette, hogy a gazdaságpolitikai célok változatlanok maradnak, így a következő években is a tartós, évi 4 százalék körüli növekedés, a stabil pénzügyi alapok fenntartása, az államadósság csökkentése, az államháztartási hiány további mérséklése, a munkanélküliség csökkentése és a teljes foglalkoztatás megvalósítása kiemelten fontos marad – mondta a nemzetgazdasági miniszter pénteken Budapesten.