EUR: 324,64 Ft
CHF: 279,34 Ft
2018. július 19., csütörtök
Emília

Belföld

Janiczak szeretője lehetett a Borsodnádasdon meggyilkolt lány

Újabb botrány körvonalazódik a Jobbikban, és megint Janiczak Dávid, a Jobbik alelnöke és ózdi polgármestere a főszereplő. A helyi információk szerint Janiczak szeretője volt az a fiatal lány, akit tavaly szeptemberben öltek meg Borsodnádasdon – írja a Bors.

A 17 éves borsodnádasdi K. Csenge eltűnését szeptember 3-án jelentették be hozzátartozói, és a holttestét még aznap megtalálták egy vízelvezető aknában. A gyanú szerint az ittas és „herbás” cigarettát is fogyasztó B. Roland a lányt egyelőre még nem tisztázott okokból lemeztelenítette, majd az aknába dobta. A sértett halálát vízbe fulladás okozta.


A helyiek azt mondják, hogy az ügyben Janiczak Dávidot is kihallgatta a rendőrség, mert a lány telefonjában egy titkokzatos SMS-t találtak, amit a Jobbik alelnöke küldött Csengének, és az áll benne, hogy „ha elmúltál 18 éves, felvállallak” – számol be a Janiczak újabb botrányáról a Bors.

Janiczak Dávid körüli botrányok egyre tovább gyűrűznek. Most sem az első eset, hogy a Jobbik alelnökéről hangfelvétellel bizonyítható megrázó dolgok derülnek ki. Korábban  női beosztottjainak anális megalázásáról került ki egy hangfelvétel.


Majd nemrég a napokban látott napvilágot egy újabb hangfelvétel arról, Janiczak hogyan számolna be egy ellenzéki politikus helyében a legutóbbi önkormányzati bizottsági ülésről, mivel támadná a polgármestert, vagyis saját magát. Majd közli, hogy a polgármester, tehát ő maga tudatosan félre akarta vezetni a bizottságot, végül azt fűzi hozzá, hogy ez meg is történt – olvasható a Pesti Srácokon.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Orbán Balázs: Működik a Modern városok, indul a Modern falvak program

  Orbán Balázs: Működik a Modern városok, indul a Modern falvak program

  A Modern városok program 200-nál több, már elindult projektjének háromnegyede tervezési, illetve kivitelezési szakaszban van, és jövőre indulhat a legkisebb települések népességmegtartó képességét fejlesztő Modern falvak program – mondta a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában.

 • Az ENSZ migrációs csomagja nem képviseli az európaiak érdekeit

  Az ENSZ migrációs csomagja nem képviseli az európaiak érdekeit

  Az ENSZ globális migrációs csomagja nem az európai emberek, hanem a kibocsátó országok érdekeit képviseli – hangsúlyozta a Kossuth rádió 180 perc című műsorában csütörtök reggel a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára.

 • Idén eddig 851 millió forint tartozást engedett el az állam a gyermekek után

  Idén eddig 851 millió forint tartozást engedett el az állam a gyermekek után

  Idén minimum tízmilliárd forint áll rendelkezésre azon családok számára, ahol legalább három gyermek van és jelzáloghitel-tartozással rendelkeznek. Számukra januártól a harmadik gyerektől gyermekenként egymillió forintos kedvezmény jár a hiteltörlesztéshez, eddig már 851 családot támogatott így az állam – tudta meg a Magyar Idők.