2018. augusztus 17., péntek
Jácint

Belföld

Jobboldali újságírokat ütlegelne a jobbikos képviselő

Szívlapáttal ütné agyon Orbán Imre a Jobbik Veszprém megyei közgyűlési képviselője a jobboldali újságírókat.  Mindezt Vona Gábor feleségének Facebook kommentjére reagálva írta a jobbikos.

Orbán Imre nem ma kezdte súlyos megnyilvánulásaival teleszórni az internetet, de úgy látszik, máig nem is szokott le róla Vona kedvéért, többi párttársával ellentétben. Ő volt ugyanis az a jobbikos, aki elég keményen beszólt Vona Gábornak, amiért hanuka alkalmából a pártelnök köszöntő levelet írt. Orbán Imre emlékeztette Vonát, hogy milyen antiszemita kirohanásai voltak régebben, és kijelentette, hogy pártelnökük hülyét csinált belőlük – olvasható a Figyelő oldalán.


“Majd ha már nem leszek a Jobbik önkormányzati képviselője, végigjárom ezeket a sajtóorgánumokat, és tarkón b…om az összes firkászt szívlapáttal. Mert megérdemlik. Nem kicsit, nagyon” – írja Orbán Imre hozzászólásában.

Ez az ember akarja valamennyi jobboldali sajtóorgánum valamennyi újságíróját szívlapáttal tarkón ütlegelni, láthatóan Vona Gábor feleségének engedélyével és Simicska Lajos emberének biztatására, ami ellen természetesen Dobos Zoltán alfahíres újságírónak sincsen semmi kifogása – írja a Figyelő.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • 71 nap alatt a Föld körül

  71 nap alatt a Föld körül

  A dunaújvárosi Jószolgálati Otthon Közalapítványt és a budapesti Westie Rescue Hungaryt szerették volna nemzetközi szinten népszerűsíteni azok a motorosok, akik a tervezett 100 helyett csupán 71 nap alatt körbemotorozták a Földet.

 • Petike apját okolja az anya

  Petike apját okolja az anya

  Sosem bocsátom meg a férjemnek, hogy öngyújtót adott a fiam kezébe, majd hagyta meghalni a tűzben Petikét. Azt kívánom neki, hogy élete végéig börtönben üljön – nyilatkozta a Lokálnak Csebján Gizella, akinek ötéves gyermeke hétfőn égett halálra kosdi otthonuk fészerében.

 • Kipakolhat az ügyészség a kémügy részleteiről

  Kipakolhat az ügyészség a kémügy részleteiről

  Megkezdődött az MSZP kormányok titkosszálgalati vezetői, Galambos Lajos, Laborc Sándor és Szilvásy György ellen lefolytatott büntetőügy titkos iratainak felülvizsgálata – értesült a Magyar Idők.