EUR: 321,52 Ft
CHF: 282,01 Ft
2018. november 19., hétfő
Erzsébet

Belföld

Jobboldali újságírokat ütlegelne a jobbikos képviselő

Szívlapáttal ütné agyon Orbán Imre a Jobbik Veszprém megyei közgyűlési képviselője a jobboldali újságírókat.  Mindezt Vona Gábor feleségének Facebook kommentjére reagálva írta a jobbikos.

Orbán Imre nem ma kezdte súlyos megnyilvánulásaival teleszórni az internetet, de úgy látszik, máig nem is szokott le róla Vona kedvéért, többi párttársával ellentétben. Ő volt ugyanis az a jobbikos, aki elég keményen beszólt Vona Gábornak, amiért hanuka alkalmából a pártelnök köszöntő levelet írt. Orbán Imre emlékeztette Vonát, hogy milyen antiszemita kirohanásai voltak régebben, és kijelentette, hogy pártelnökük hülyét csinált belőlük – olvasható a Figyelő oldalán.


“Majd ha már nem leszek a Jobbik önkormányzati képviselője, végigjárom ezeket a sajtóorgánumokat, és tarkón b…om az összes firkászt szívlapáttal. Mert megérdemlik. Nem kicsit, nagyon” – írja Orbán Imre hozzászólásában.

Ez az ember akarja valamennyi jobboldali sajtóorgánum valamennyi újságíróját szívlapáttal tarkón ütlegelni, láthatóan Vona Gábor feleségének engedélyével és Simicska Lajos emberének biztatására, ami ellen természetesen Dobos Zoltán alfahíres újságírónak sincsen semmi kifogása – írja a Figyelő.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Gruevszki túl sokat tud Gyurcsányról?!

  Gruevszki túl sokat tud Gyurcsányról?!

  Sokat tudhat Gyurcsány Ferenc balkáni maffiakapcsolatairól, ezért igyekszik feltűnően távoltartania magát és elítélnie Nikola Gruevszki macedón ex-miniszterelenököt a baloldal bukott kormányfője – állítja a Ripost.

 • OLAF-os vádemelésben csúcstartók vagyunk

  OLAF-os vádemelésben csúcstartók vagyunk

  Bár az ellenzék és a baloldali sajtó folyamatosan azt mantrázza, hogy Magyarországon eltusolják a korrupciós ügyeket és a bíróságok is a kormány szekerét tolják, a valóság teljesen más, ugyanis az uniós átlagot meghaladóan emel vádat a magyar ügyészség az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) igazságügyi ajánlásai nyomán.

 • Csak kiszáll, és tudja, hogy verseny van

  Csak kiszáll, és tudja, hogy verseny van

  Overdose utódaként emlegetik a most hároméves Tour to Paris-t. A kiváló versenyló az egy évvel ezelőtti kvalifikációja óta minden versenyt megnyert itthon, amin indult.