EUR: 313,80 Ft
CHF: 276,38 Ft
2019. március 19., kedd
József, Bánk

Belföld

Jobboldali újságírokat ütlegelne a jobbikos képviselő

Szívlapáttal ütné agyon Orbán Imre a Jobbik Veszprém megyei közgyűlési képviselője a jobboldali újságírókat.  Mindezt Vona Gábor feleségének Facebook kommentjére reagálva írta a jobbikos.

Orbán Imre nem ma kezdte súlyos megnyilvánulásaival teleszórni az internetet, de úgy látszik, máig nem is szokott le róla Vona kedvéért, többi párttársával ellentétben. Ő volt ugyanis az a jobbikos, aki elég keményen beszólt Vona Gábornak, amiért hanuka alkalmából a pártelnök köszöntő levelet írt. Orbán Imre emlékeztette Vonát, hogy milyen antiszemita kirohanásai voltak régebben, és kijelentette, hogy pártelnökük hülyét csinált belőlük – olvasható a Figyelő oldalán.


“Majd ha már nem leszek a Jobbik önkormányzati képviselője, végigjárom ezeket a sajtóorgánumokat, és tarkón b…om az összes firkászt szívlapáttal. Mert megérdemlik. Nem kicsit, nagyon” – írja Orbán Imre hozzászólásában.

Ez az ember akarja valamennyi jobboldali sajtóorgánum valamennyi újságíróját szívlapáttal tarkón ütlegelni, láthatóan Vona Gábor feleségének engedélyével és Simicska Lajos emberének biztatására, ami ellen természetesen Dobos Zoltán alfahíres újságírónak sincsen semmi kifogása – írja a Figyelő.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Hollik: Belülről kell megváltoztatni az uniót

  Hollik: Belülről kell megváltoztatni az uniót

  Az Európai Unió teljesen rossz működése, a bevándorláspárti politikája és elfordulása a keresztény értékektől Magyarország számára kockázatot jelent – mondta Hollik István az ECHO TV Bayer show című műsorában.

 • Nyomozhatnak a jobbikos után

  Nyomozhatnak a jobbikos után

  Felfüggesztette az Országgyűlés Farkas Gergely jobbikos képviselő mentelmi jogát, amiért Farkas 2018-ban még jelöltként 600 ezres kötlségtérítést ajánlott Kiskunhalason az LMP jelöltjének, hogy cserébe Midi Melánia visszalépjen a választástól.

 • A politika nem nélkülözheti az írástudókat

  A politika nem nélkülözheti az írástudókat

  A politika nem nélkülözheti az írástudókat – mondta Balog Zoltán korábbi emberi erőforrás miniszter, a Polgári Magyarországért Alapítvány elnöke, a Magyar politikai enciklopédia bemutatóján, hétfőn Budapesten.