2018. augusztus 15., szerda
Mária

Egyéb XVI.kerület

Jól seper az új seprűgép

Homlokseprűs több funkciós takarítógépet vásároltak a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet (Fotó: XVI. Kerületi Újság)

Kibővült a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet gépparkja.

Mint azt Szász József alpolgármester elmondta, olyan homlokseprűs többfunkciós takarítógépet vásároltak, amely a felszereltségének köszönhetően alkalmas utcaseprésre és a közterületek magas víznyomású takarítására, valamint a hó eltakarításhoz hóekével és szóróberendezéssel rendelkezik, ami alkalmassá teszi arra, hogy a szegélyezett utcákban is el tudja látni a feladatát. Vásároltak egy Ducato kisteherautót is, amellyel egy gyors reagálású műszaki csapat képes ellátni a Kertvárosban felmerülő műszaki problémákat, akik amennyiben szükséges, hétvégén vagy akár éjjel-nappal is munkába tudnak állni.

Kapcsolódó Cikkek

 • In memoriam Matus György

  In memoriam Matus György

  72 éves korában elhunyt Matus György, a Vörösmarty Színház művésze, aki 20 évig volt a Miskolci Nemzeti Színház társulatának tagja.

 • Licitáljon, hogy segíthessen!

  Licitáljon, hogy segíthessen!

  A nyíregyházi Tomek Zoltán jól ismert a futball szurkolói körökben. A 42 éves kétgyermekes, súlyosan beteg édesapáért az elmúlt egy évben összefogott az egész magyar sporttársadalom.

 • Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  Tíz éve jár a siker útján a Holdviola

  A kétezres évek egyetlen miskolci zenekara a Holdviola, mely országosan is ismert és sikeres. Tízéves évfordulójukra készülve kerestük meg Farkas Pétert, a formáció vezetőjét, hogy beszéljen nekünk az indulásról, sikerekről és az elkövetkezendő időszak terveiről.

 • Cserkészek táboroztak

  Cserkészek táboroztak

  Láthatóan jó hangulatban telt a visegrádi négyek országaiból érkező cserkészek számára szervezett nemzetközi találkozó, amelynek Dunaújváros adott otthont.