2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Debrecen

Jövőt építenek

„Családbarát országot szeretnénk építeni. Nemcsak adókedvezményekkel, hanem a gyermekvállalási terhek csökkentésével akarunk a magyar családokon segíteni” – mondta Kósa Lajos miniszter a debreceni óvodafelújításokról.

Az Új Főnix Terv keretében több intézményt korszerűsítenek, sőt egy új óvoda is épül a Tócóvölgyben! Kósa Lajos miniszter, Papp László polgármester és Bana László cégtulajdonos, ügyvezető a napokban személyesen ellenőrizte a nagyerdei óvoda felújítási munkálatait.

Kósa Lajos miniszter, Papp László polgármester és Bana László cégtulajdonos, ügyvezető

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.