EUR: 317,86 Ft
CHF: 280,77 Ft
2019. január 21., hétfő
Ágnes

Belföld

Juhász pénzfeldobással döntene a választásról

Azt már jó ideje tudni lehet, hogy vérmes reményeket nem fűzhet a választás eredményéhez Juhász Péter, most azonban még komolytalanabbá tette politikai szereplését.

Szemmel láthatólag nem igazán veszi komolyan a 2018-as választást a volt élettársát súlyosan bántalmazó politikus, aki most egy elképesztően szürreális javaslatot tett arra, hogy hogyan döntse el az ellenzék, ki legyen a budapesti 1-es számú választókerületi jelöltje.


„Ha máshogy nem megy, akkor pénzfeldobással, de döntsük el, hogy ki induljon ebben a választókerületben” – idézi a HVG az Együtt elnökének szavait.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Szánalmasan kevesen tüntettek

  Szánalmasan kevesen tüntettek

  Nagyobb volt a füstje, mint a lángja a szombatra meghirdetett ellenzéki demonstrációsorozatnak, amelynek az volt a célja, hogy leállítsák az országot.

 • Kígyózó sor a Corvin mozi székeiért

  Kígyózó sor a Corvin mozi székeiért

  Óriási volt az érdeklődés a Corvin mozi székei iránt, ugyanis péntek délelőtt 10 és 12 óra között hatalmas tömeg állt sorba, hogy az 1000 forintos régi moziszékekből legalább egyet hazavihessen.

 • A többség elutasítja az ellenzék színjátékát

  A többség elutasítja az ellenzék színjátékát

  A magyar emberek 60 százaléka szerint az ellenzéki pártok és politikusok a hatalomra jutás érdekében használják fel a tüntetések adta szereplési lehetőséget – derült ki a Századvég legfrissebb közvélemény-kutatásából.