EUR: 323,08 Ft
CHF: 276,78 Ft
2018. július 17., kedd
Endre, Elek

Belföld

Karácsony: A Jobbikban nácik is vannak

Az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje érdekes véleményt alkotott az MSZP-ről, de a Jobbik sem teszi zsebre, amit Karácsony állított a pártról a Magyar Narancsnak adott interjújában.

Karácsony Gergely egy komoly feltételhez kötötte a Jobbikkal való együttműködésüket. A baloldali politikus állítja, hogy a Jobbikban most is vannak olyanok is, akik náci nézeteket vallanak. A jelenlegi állapot csak átmeneti, hiszen most a választások előtt ezeknek az embereknek megtiltották, hogy nácizmusukat gyakorolják.


Karácsony egyébként az MSZP-ről is elmondta véleményét, ami arra enged következtetni, hogy pártot, akivel korábban összeálltak, majdhogynem semmibe sem nézi. A miniszterelnök-jelölt állítja, hogy „rohadtul” nem érdeklik a páron belüli viaskodások, Molnár Gyulának, a párt elnökének pedig közel sincs akkora befolyása, mint amekkorát terjeszteni próbálnak róla.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Háromszor verte el az ellenzéket a Fidesz

  Háromszor verte el az ellenzéket a Fidesz

  Nemcsak Erdei Sándort, művésznevén Rokker Zsoltit, hanem két másik ellenzéki jelöltet is alaposan elvert a Fidesz–KDNP az időközi önkormányzati választásokon hétvégén.

 • Lebuktak Soros emberei

  Lebuktak Soros emberei

  Nyilvános lett a Sorosleaks, a magyar származású amerikai üzletember, Soros György hálózatának botrányos tevékenysége, ez ellen ágál igen álszent módon a balliberális média– írja az Origo. Azonban, arról már nem szól a liberális sajtó, hogy a szervezet milyen etikátlan és törvényellenes eszközökkel avatkozik be országok belügyeibe.

 • Budapesten is nyílik Ízlelő étterem

  Budapesten is nyílik Ízlelő étterem

  Fogyatékkal élő, megváltozott munkaképességű szakácsok, konyhai kisegítők és felszolgálók jelentkezését várja a Kék Madár Alapítvány, amely Szekszárd után Budapest XII. kerületében nyitja meg a második Ízlelő éttermet.