EUR: 311,53 Ft
CHF: 259,61 Ft
2018. április 21., szombat
Konrád

Belföld

Karácsony: A Jobbikban nácik is vannak

Az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje érdekes véleményt alkotott az MSZP-ről, de a Jobbik sem teszi zsebre, amit Karácsony állított a pártról a Magyar Narancsnak adott interjújában.

Karácsony Gergely egy komoly feltételhez kötötte a Jobbikkal való együttműködésüket. A baloldali politikus állítja, hogy a Jobbikban most is vannak olyanok is, akik náci nézeteket vallanak. A jelenlegi állapot csak átmeneti, hiszen most a választások előtt ezeknek az embereknek megtiltották, hogy nácizmusukat gyakorolják.


Karácsony egyébként az MSZP-ről is elmondta véleményét, ami arra enged következtetni, hogy pártot, akivel korábban összeálltak, majdhogynem semmibe sem nézi. A miniszterelnök-jelölt állítja, hogy „rohadtul” nem érdeklik a páron belüli viaskodások, Molnár Gyulának, a párt elnökének pedig közel sincs akkora befolyása, mint amekkorát terjeszteni próbálnak róla.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Friderikusz: Fenyőt össze akartam békíteni Gyárfással

    Friderikusz: Fenyőt össze akartam békíteni Gyárfással

    Nagymenő vagy kicsinyes alak? Jövőbelátó zseni vagy gazember? – 43 éves korában végezték ki brutálisan Fenyő Jánost. Életében is megosztó személyiség volt, akadtak akik rajongtak érte, míg mások egyenesen gyűlölték.

  • Varga Mihály: A gazdaságpolitikai célok változatlanok maradnak

    Varga Mihály: A gazdaságpolitikai célok változatlanok maradnak

    A választások eredménye megerősítette, hogy a gazdaságpolitikai célok változatlanok maradnak, így a következő években is a tartós, évi 4 százalék körüli növekedés, a stabil pénzügyi alapok fenntartása, az államadósság csökkentése, az államháztartási hiány további mérséklése, a munkanélküliség csökkentése és a teljes foglalkoztatás megvalósítása kiemelten fontos marad – mondta a nemzetgazdasági miniszter pénteken Budapesten.