EUR: 323,46 Ft
CHF: 285,46 Ft
2018. szeptember 25., kedd
Eufrozina, Kende

Belföld

Karácsony: A Jobbikban nácik is vannak

Az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje érdekes véleményt alkotott az MSZP-ről, de a Jobbik sem teszi zsebre, amit Karácsony állított a pártról a Magyar Narancsnak adott interjújában.

Karácsony Gergely egy komoly feltételhez kötötte a Jobbikkal való együttműködésüket. A baloldali politikus állítja, hogy a Jobbikban most is vannak olyanok is, akik náci nézeteket vallanak. A jelenlegi állapot csak átmeneti, hiszen most a választások előtt ezeknek az embereknek megtiltották, hogy nácizmusukat gyakorolják.


Karácsony egyébként az MSZP-ről is elmondta véleményét, ami arra enged következtetni, hogy pártot, akivel korábban összeálltak, majdhogynem semmibe sem nézi. A miniszterelnök-jelölt állítja, hogy „rohadtul” nem érdeklik a páron belüli viaskodások, Molnár Gyulának, a párt elnökének pedig közel sincs akkora befolyása, mint amekkorát terjeszteni próbálnak róla.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Beleshettünk a Magyar Igazságügyi Palotába

  Beleshettünk a Magyar Igazságügyi Palotába

  Múlt csütörtökön rendezte az Országos Bírósági Hivatal a Juhász Andor emléknapot, amely keretében belül a sajtó munkatársai meglátogatták a Magyar Igazságügyi Palotát.

 • Brüsszel megnyitná a határokat

  Brüsszel megnyitná a határokat

  Kövér László volt a vendége az ECHO TV Bayer Show című műsorának hétfőn. Az Országgyűlés elnöke kifejtette Ujhelyi István hazaárulása kapcsán, hogy a hülyeség demokratikus jog, míg nem ütközik törvénybe.

 • Bikinik a tengerfenékről

  Bikinik a tengerfenékről

  Kát magyar lány úgy döntött, hogy megtisztítják a tengereket a műanyaghulladéktól, de nem viszik messzire a víztől, hanem ott maradnak, és bikiniket gyártanak belőle.