EUR: 322,64 Ft
CHF: 286,61 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb XV.kerület

Karate kismanóknak

A Kikötő Ifjúsági Sziget egyik legizgalmasabb állandó programja a manókarate, ahol játékos, vidám foglalkozásokon öt év alatti kicsikkel szerettetik meg a sportot, és vezetik be őket a karate világába.

Persze a sok játék, az egyensúly- és képességfejlesztő, koordinációs gyakorlatok és játékos karateformák mellett a gyerekek figyelemösszpontosító képességeire és önbizalom-növelésére is hangsúlyt helyeznek.

A Manó karate foglalkozásokra sokan járnak ( Fotó: Sáfár Tibor)

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.