EUR: 322,77 Ft
CHF: 281,53 Ft
2018. október 20., szombat
Vendel

Egyéb Szeged Tatabánya

Kedélyes csevegés Deutsch, B. Nagy és Bartók között

Deutsch Tamás a Vodafone Digitális Iskola Program eredményeit bemutató rendezvény miatt látogatott Szegedre, majd utána baráti beszélgetést folytatott fideszes párttársaival.

Bartók Csaba fideszes politikus és az 1-es számú választókörzet legesélyesebb indulója elmondta, a hivatalos program után kellemes hangulatú beszélgetés folyt közte és Deutsch Tamás között. Bár a találkozójuk könnyed és baráti jellegű volt, fajsúlyosabb témák is szóba kerültek.


A komolyabb téma természetesen a jelenlegi politikai helyzetet, az 1-es, illetve 2-es választókerületben történő munkákat, a kampányukat, illetve azt érintette, hogy Deutsch Tamásék a fővárosból hogyan látják az ellenzéket.

A csevegés pedig nem is folyhatott másról, mint a sportról, hiszen mindkét fél komoly sportmúlttal rendelkezik.


Ahogy Bartók Csaba mondta: – Ilyen két sportembernél, mint a Deutsch úr meg jómagam, egyszerűen elmaradhatatlan dolog volt a sport, és hát természetesen kellő időt is szántunk rá.

Miközben teljes mértékig kielemezték a magyar sport helyzetét, örömmel állapították meg, hogy fejlődő és emelkedő pályán vagyunk ezen a téren, amiről úgy vélik, annak köszönhető, hogy a sport világa Magyarországon kifehéredett, így a szürke- vagy akár feketepénzek ideje a magyar sportban elmúlt.

B. Nagy Lászlónak, a Fidesz helyi országgyűlési képviselőjének beszéde nyitotta meg a Digitális Jólét Program részét képező Vodafon Digitális Iskola Programról szóló rendezvényt, ami után Szeged belvárosában sétálgattak a fiatal Bartók Csabával és régi ismerősével, Deutsch Tamással.

B. Nagy Lászlónak és Deutsch Tamásnak nemcsak ezen a találkozójukon, hanem szinte az összes beszélgetésükön a sport is téma szokott lenni, így ez most sem volt másképp. Ám még így is szorítottak helyet társalgásukban a munkának. Szóba jött a választási kampány, hogy mi van most Brüsszelben, mi van Európával.

B. Nagy László a következőt nyilatkozta nekünk: – Olyan dolgokról volt szó, amik abszolút aktualitások manapság, és hát mivel Tamás elég széles körben ismeri az európai uniós politikát, főleg arról beszélgettünk. Úgyhogy tényleg baráti volt a beszélgetés. Majd folytatjuk, amikor legközelebb találkozunk.

Kapcsolódó Cikkek