EUR: 321,15 Ft
CHF: 284,72 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Szeged Tatabánya

Kedélyes csevegés Deutsch, B. Nagy és Bartók között

Deutsch Tamás a Vodafone Digitális Iskola Program eredményeit bemutató rendezvény miatt látogatott Szegedre, majd utána baráti beszélgetést folytatott fideszes párttársaival.

Bartók Csaba fideszes politikus és az 1-es számú választókörzet legesélyesebb indulója elmondta, a hivatalos program után kellemes hangulatú beszélgetés folyt közte és Deutsch Tamás között. Bár a találkozójuk könnyed és baráti jellegű volt, fajsúlyosabb témák is szóba kerültek.


A komolyabb téma természetesen a jelenlegi politikai helyzetet, az 1-es, illetve 2-es választókerületben történő munkákat, a kampányukat, illetve azt érintette, hogy Deutsch Tamásék a fővárosból hogyan látják az ellenzéket.

A csevegés pedig nem is folyhatott másról, mint a sportról, hiszen mindkét fél komoly sportmúlttal rendelkezik.


Ahogy Bartók Csaba mondta: – Ilyen két sportembernél, mint a Deutsch úr meg jómagam, egyszerűen elmaradhatatlan dolog volt a sport, és hát természetesen kellő időt is szántunk rá.

Miközben teljes mértékig kielemezték a magyar sport helyzetét, örömmel állapították meg, hogy fejlődő és emelkedő pályán vagyunk ezen a téren, amiről úgy vélik, annak köszönhető, hogy a sport világa Magyarországon kifehéredett, így a szürke- vagy akár feketepénzek ideje a magyar sportban elmúlt.

B. Nagy Lászlónak, a Fidesz helyi országgyűlési képviselőjének beszéde nyitotta meg a Digitális Jólét Program részét képező Vodafon Digitális Iskola Programról szóló rendezvényt, ami után Szeged belvárosában sétálgattak a fiatal Bartók Csabával és régi ismerősével, Deutsch Tamással.

B. Nagy Lászlónak és Deutsch Tamásnak nemcsak ezen a találkozójukon, hanem szinte az összes beszélgetésükön a sport is téma szokott lenni, így ez most sem volt másképp. Ám még így is szorítottak helyet társalgásukban a munkának. Szóba jött a választási kampány, hogy mi van most Brüsszelben, mi van Európával.

B. Nagy László a következőt nyilatkozta nekünk: – Olyan dolgokról volt szó, amik abszolút aktualitások manapság, és hát mivel Tamás elég széles körben ismeri az európai uniós politikát, főleg arról beszélgettünk. Úgyhogy tényleg baráti volt a beszélgetés. Majd folytatjuk, amikor legközelebb találkozunk.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.