EUR: 323,17 Ft
CHF: 282,96 Ft
2018. október 19., péntek
Nándor

Egyéb Szekszárd

Kézműves fiatalok, figyelem!

A Wosinsky Mór Megyei Múzeum vármegyeházi kiállítóterébe számos rendezvénnyel várják a kis- és középiskolásokat márciusban is. Kézműves-foglalkozásokra, tárlatvezetésre egyaránt.

– Várjuk a gyerekeket drámafoglalkozásra ebben a hónapban is, az óvodás korú gyerekektől egészen a főiskolai korosztályig. Ezekre az alkalmakra előzetesen be kell jelentkezni, de a szekszárdi iskoláknak ingyenesek ezek a foglalkozások. Mindemellett a következő kézműves-foglalkozásra, az úgynevezett Varródobozra március 15-én kerül sor. Ez alkalommal ünnepi kézműves-foglalkozásra várunk mindenkit, kicsiket és nagyokat egyaránt. Március 25-én pedig kitelepülünk a Babits Mihály Kulturális Központba, ahol szintén megtalálnak bennünket az érdeklődők, a kézműveskedni vágyók – tájékoztatott Szűcs Zsuzsanna, a Wosinsky Mór Megyei Múzeum múzeumpedagógusa.

Illusztráció. Fotó : Keresztesi Balázs

Kapcsolódó Cikkek

  • Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Tizenegy ország katonái tanultak nálunk

    Összesen tizenegy országból érkeztek katonák – valamint rendőri és civil felkészülők – Szolnokra, a Béketámogató Kiképző Központba, hogy részt vegyenek a 36.

  • Szinte egész Újpest sportolt!

    Szinte egész Újpest sportolt!

    ngetegen mennek el, és nagyszerű hangulatot teremtenek.Így volt az az őszi rendezvényen is: az Újpest Atlétikai Stadionjában ismét a sporté volt a főszerep, de természetesen a hagyományos főzőverseny sem maradhatott el.