EUR: 317,60 Ft
CHF: 280,76 Ft
2019. január 18., péntek
Piroska

Egyéb Szekszárd

Kézműves fiatalok, figyelem!

A Wosinsky Mór Megyei Múzeum vármegyeházi kiállítóterébe számos rendezvénnyel várják a kis- és középiskolásokat márciusban is. Kézműves-foglalkozásokra, tárlatvezetésre egyaránt.

– Várjuk a gyerekeket drámafoglalkozásra ebben a hónapban is, az óvodás korú gyerekektől egészen a főiskolai korosztályig. Ezekre az alkalmakra előzetesen be kell jelentkezni, de a szekszárdi iskoláknak ingyenesek ezek a foglalkozások. Mindemellett a következő kézműves-foglalkozásra, az úgynevezett Varródobozra március 15-én kerül sor. Ez alkalommal ünnepi kézműves-foglalkozásra várunk mindenkit, kicsiket és nagyokat egyaránt. Március 25-én pedig kitelepülünk a Babits Mihály Kulturális Központba, ahol szintén megtalálnak bennünket az érdeklődők, a kézműveskedni vágyók – tájékoztatott Szűcs Zsuzsanna, a Wosinsky Mór Megyei Múzeum múzeumpedagógusa.

Illusztráció. Fotó : Keresztesi Balázs

Kapcsolódó Cikkek

  • Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Ön is segíthet a beteg édesapán!

    Tomek Zoltán élete csatáját vívja. Ismét. A Nyíregyháza Spartacus szurkolójának megsegítésére árverés indult: egy olyan Szpari felsőre lehet licitálni, melyet válogatott labdarúgók írtak alá – olvasható a nyíregyházi focicsapat hivatalos facebook oldalán.

  • Kibérelhető a civil ház

    Kibérelhető a civil ház

    Megújult a kerületi önkormányzat Civilháza – volt Corvini Domini épülete – a Táncsics utca 10. szám alatt. A felújítás költsége közel 35 millió forint. Az épület felújítása kívül-belül a Kerületgazda Szolgáltató Szervezet munkáját dicséri.