2019. február 19., kedd
Zsuzsanna

Extra

Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

Papadimitriu Athina élete örökre megváltozott, amikor 23 éves öccsét tragikus hirtelenséggel elvesztette. A színésznő szerette jelenlétét a mai napig érzi, és az idő során egy olyan technikát is megtanult, amellyel képes mások testét és lelkét is meggyógyítani. Athina a Lokálnak elárulta: egyszer egy kollégáját is megmentette a műtéttől.

Papadimitriu Athina /MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

– A testvérem autóbalesetben hunyt el 1980-ban, 23 éves volt. Egyszerűen nem tudtam felfogni, hogy az a mérhetetlen életerő, ami benne lakozott, csak úgy elveszett. Én azt tanultam, hogy az energia nem vész el, csak átalakul. A tesóm jelenlétét a mai napig érzem. Egyszer például elejtettem egy gyufát, ami a foszforos felével lefelé, hegyével beleállt a padlóba. Nem dőlt el, azt valami ott tartotta, méghozzá a tesóm, aki egész életében imádta és gyűjtötte a különböző címkéjű gyufásdobozokat. Nem ez volt azonban az egyetlen, ép ésszel felfoghatatlan történet az életemben: egy alkalommal belebújtam édesapám dzsekijébe, és éreztem, hogy átölel. A következő pillanatban földre zuhant egy könyv, amely évek óta a polcon porosodott mozdulatlanul – mesélte a nem mindennapi történetet Athina, aki bár imádja a szeretteit, nem jár temetőbe.


– Sajnos az öcsém mellett már édesanyámat és édesapámat is elvesztettem, de egyikükhöz sem járok ki a temetőbe, nekem ők nem ott vannak. Én hiszek a lélekvándorlásban, úgy gondolom, hogy én sem először születtem meg. Véletlenek pedig nincsenek, a véletlen valójában az Isten inkognitóban – magyarázta a színésznő, aki spirituális érdeklődésének köszönhetően egyszer egy kollégáját is megmentett a műtéttől.

–  Jó ideje foglalkozom a pránanadival, amely az univerzum gyógyító energiájának begyűjtését és továbbadását jelenti. Négy-öt évvel ezelőtt ezzel a technikával sikerült meggyógyítanom az egyik kollégámat, aki gégeműtétre volt beutalva. Elkezdtem rajta kézrátétellel segíteni, és olyan jól haladtunk, hogy az eredetileg májusra kiírt műtétjét júniusra halasztották. Végül azonban semmiféle operációra nem volt szükség, mert teljesen felépült, és szerencsére azóta is jól van. Az emberek mellett állatokat is gyógyítottam már energiaátadással: fél évvel ezelőtt elütötték a macskánkat, aki a baleset következtében medence- és combcsonttörést szenvedett. Nem láttunk sok esélyt a gyógyulásra, de mégis kezelésbe vettem. Rövid idő alatt olyannyira rendbe jött, hogy ugrándozott, fára mászott. Sajnos most mégis nagy a szomorúság a családban, mert a nemrég újból elütötték szegényt, és ezt már ő sem élte túl, holtakat pedig azért én sem tudok feltámasztani – zárta le a beszélgetést Athina.


Nem hivatalos gyógymód

Az orvostudomány nem ismeri el a pránanadit mint hivatalos gyógymódot. A tudósok számos kritikát megfogalmaztak a módszerrel szemben, ezért bármilyen jellegű egészségügyi problémával először a kezelőorvost ajánlatos felkeresni.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Eljegyezték Katy Perryt

  Eljegyezték Katy Perryt

  Katy Perry és Orlando Bloom sokáig éltek se veled, se nélküled kapcsolatban, többször is szakítottak, mostanra viszont rájöttek, hogy együtt képzelik el a jövőjüket.

 • Abbie, a fekete démon

  Abbie, a fekete démon

  Abbie Holborn a Gordie Shore nevű amerikai valóságshowból vált ismerté, és rövid idő alatt nagyon sok rajongóra tett szert.

 • Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis – hosszú még az út a rehab után

  Curtis a hévégén jött ki az elvonóról, ahol több mint öt hetet töltött. Habár úgy érzi sikerült végleg leszámolnia drogproblémáival, a szakértő szerint még nem mondható gyógyultnak a rapper.

 • Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Oláh Gergő A Dalról: A jóisten akarta így

  Plágium miatt kizárták A Dal szombati döntőjéből Petruskát és Help me out of here című dalát. Helyére Oláh Gergő lépett, aki úgy véli, hogy nem véletlen alakult így, biztos benne, hogy a Jóisten írta ezt a forgatókönyvet.