2018. augusztus 20., hétfő
István

Külföld

Kiderült! Afrikai migránsok verték össze kegyetlenül a zsidó kamaszt

BNVCA rövidítésű, francia zsidó szervezet, amely az egyre több és aggasztóbb, franciaországi antiszemita támadásokkal foglalkozik, bejelentette, hogy a nagy felháborodást kiváltó, Párizs melletti agressziót migránsok, észak-afrikai bevándorlók követték el. Nemcsak a baloldali vagy balközép újságok tagadták le, hogy a bűnözők migránsok voltak, hanem a Macron elnökhöz egyre inkább lojális, jobbközép hetilapok is – írja az Origo.

Ahogy a portál is megírta, Montmagny-ban (Párizs elővárosában) a hét közepén négy kamasz kegyetlenül összevert egy zsidó fiút, pusztán a származása miatt. Mint kiderült, a támadók migránsok voltak.


Mélyen felháborodott az antiszemita támadásokkal foglalkozó, francia zsidó szervezet azon, hogy a lapok nem írták meg, hogy észak-afrikaiak voltak a támadók.

A BFM TV egyenesen azt állította, természetesen tévesen, hogy a megtámadott zsidó fiú tehet róla, hiszen petárdával el akarta találni későbbi agresszorait. Ez a rendőrség szerint sem így történt. Nathan semmit nem tett támadói ellen, azok azért kezdték el ütlegelni, mert zsidó – ismerteti az Origo.


További cikkek:

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Trump szövetségest lát a közép-európai régióban

    Trump szövetségest lát a közép-európai régióban

    Donald Trump vezetésével az Egyesült Államok szövetségest lát nemcsak Magyarországban, hanem az egész közép-európai régióban – mondta Deák Dániel politológus, a Figyelő főmunkatársa az M1 aktuális csatornán vasárnap.

  • Elütöttek egy medvét az autópályán

    Elütöttek egy medvét az autópályán

    Sokkal jobb Oroszország és Németország viszonya, mint néhány hónapja volt – mondta Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő vasárnap reggel az M1 aktuális csatornán…