EUR: 329,02 Ft
CHF: 298,69 Ft
2019. október 22., kedd
Előd

Külföld

Kiderült! Afrikai migránsok verték össze kegyetlenül a zsidó kamaszt

BNVCA rövidítésű, francia zsidó szervezet, amely az egyre több és aggasztóbb, franciaországi antiszemita támadásokkal foglalkozik, bejelentette, hogy a nagy felháborodást kiváltó, Párizs melletti agressziót migránsok, észak-afrikai bevándorlók követték el. Nemcsak a baloldali vagy balközép újságok tagadták le, hogy a bűnözők migránsok voltak, hanem a Macron elnökhöz egyre inkább lojális, jobbközép hetilapok is – írja az Origo.

Ahogy a portál is megírta, Montmagny-ban (Párizs elővárosában) a hét közepén négy kamasz kegyetlenül összevert egy zsidó fiút, pusztán a származása miatt. Mint kiderült, a támadók migránsok voltak.


Mélyen felháborodott az antiszemita támadásokkal foglalkozó, francia zsidó szervezet azon, hogy a lapok nem írták meg, hogy észak-afrikaiak voltak a támadók.

A BFM TV egyenesen azt állította, természetesen tévesen, hogy a megtámadott zsidó fiú tehet róla, hiszen petárdával el akarta találni későbbi agresszorait. Ez a rendőrség szerint sem így történt. Nathan semmit nem tett támadói ellen, azok azért kezdték el ütlegelni, mert zsidó – ismerteti az Origo.


További cikkek:

 

Kapcsolódó Cikkek