2019. január 16., szerda
Gusztáv

Egyéb Érd

Kilencgólos győzelem a juniorválogatott ellen

Jól zárta a februárt a város NB I-es női kézilabdacsapata, tizenöt gólos győzelmet ért el a Vasassal szemben az ÉRD Arénában. Ezt követően – a bajnoki és kupamérkőzések sorába illesztve – balatonboglári meghívásnak tett eleget az együttes, ahol a magyar juniorválogatott ellen lépett pályára.

Az ÉRD jól kezdett – Klivinyi Kinga góljával –, és a folytatás is sikeres volt: 15-20-as félidő után 28-37-es magabiztos érdi győzelemmel zárult a találkozó a rangos és jól felkészített ellenféllel szemben. A csapat legközelebbi mérkőzése március 11-én, vasárnap 16 órakor lesz az ÉRD Arénában.

Fotó: www.handballerd.hu

Kapcsolódó Cikkek

 • Hurrá, havas új év!

  Hurrá, havas új év!

  Havazással köszöntött be az új év első hétvégéje. A Normafán és a budai hegyekben megjelentek a környéken élő családok, előkerültek a szánkók és a csúszkák, de volt, aki egyszerűen túrázni ment fel a hegyekbe, hogy a csodálatos tájban gyönyörködve tegyen kirándulást.

 • Jégtáncoljunk!

  Jégtáncoljunk!

  Egészen február végéig várja a téli sportok kedvelőit Csepel jégpályája a Szent Imre téren, amelyet a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség Team Passion jégtáncszakosztálya tagjainak produkciójával nyitottak meg.

 • Sziesztakorizás

  Sziesztakorizás

  Február végéig várja a jégkorcsolyapálya a Szieszta Pontra látogató kicsiket és nagyokat. A téli sportot kedvelő kerületi lakosok hétfőtől vasárnapig 8–14 óráig, valamint 15–20 óráig tudják használni a jégpályát.